Велинград - online - “Звънче” по възходящия път на победите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, May 30
· КСТ „Импулс“ - Велинград с 4 златни медала от Гърция
· 6 танцови двойки на „Импулс-Велинград 2002“ с медали от Лариса
· Пет медала за борците от Костандово
Tuesday, May 23
· МИГ Белово, Септември, Велинград
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.05.2023
· Общината ще плаща заради „мълчалив отказ“ на кмета
· Кръгла маса припомни значимостта на училището в Каменица за просветното дело в Ч
· На Клептуза е една идея по-чисто, но проблемите остават
· Болницата като политически въпрос
· Ще ремонтират три улици във Велинград
· Изложба в деня на музеите
· Непознатата история на сградата на читалището в Лъджене
· ДГ „Слънчице“ празнува 50 години
· Ансамбъл „Чепино“ изпълни с живот Старото читалище
· Малки обяви: 23.05.2023
· Спортни събития за юбилея на ОУ „Христо Ботев“
· Трябва да си Ицо Хазарта, за да споделиш обяда на момчетата от ВУИ
· „Да придобиеш опит е важно“
· В деня на спорта - награди за най-добрите през 2022
· Измъчен успех за „Чепинец“

“Звънче” по възходящия път на победите
Публикувано 2013-05-15 08:52:18 от Темпо

В навечерието на празника на светите братя Кирил и Методий 11 май ръководителите на Детско-юношеската окално-инструментална школа “Звънче” Йорданка и Иван Казалиеви решиха да представят какво са постигнали техните възпитаници през тази учебна година досега.
Началото е края на септември 2012, когато в Кюстендил на Деветия международен детски фестивал “ Златни ябълки” Иванка Aлексиева печели първа награда, Ива Папаркова - втора и Венелин Каленов - трета награда.
Ръководителят на школата Йорданка Казалиева бе удостоена с наградата на Фани Бенова “Вокален педагог на годината” и участие в журито на Десетия юбилеен фестивал “Златни ябълки”, който предстои.
На 19, 20 и 21 октомври 2012 г. в Пловдив се проведе Международният детски-юношески фестивал “С песен и обич творим добро”. Всички участници от “Звънче” спечелиха награди: Анелия Рачева - първа награда, Ива Папаркова и Иванка Алексиева - трета награда. Специалната награда на фестивала бе за Теодора Лазарова, а Радка Узунова получи две специални награди.
Докато възпитаниците на МШ ”Звънче” и тяхната ръководителка Й. Казалиева си почиваха на брега на красивото Средиземно море в Турция, изнесоха и два самостоятелни концерта в градовете Финике и Демре в област Анталия.
По традиция в навечерието на Рождество Христово “звънчетата” изнесоха благотворителен концерт за деца кръгли сираци от нашата община.
През март 2013 г. Мариам Маврова спечели Гранд при на Националния фестивал “Орфеева дарба” в София, а ръководителите сем. Казалиеви получиха диплом за високи постижения в работата и висока оценка за участието на Мариам и за школата от проф. Галина Стоянова.
На 20 април МШ ”Звънче” регистрира първото си участие на Музикалния фестивал “Родолюбие” в Панагюрище. Школата се представи с 8 “звънчета” и спечели 6 награди: злато за Иванка Алексиева. сребро за Борислава Баракова и Теодора Лазарова, бронз за Веселин Димитров и Цветина Вачева, за Калина Десподска - специалната награда на Двореца на децата - София и отлично представяне на Венелин Каленов и Николета Сачкова. Представителите на журито Етиен Леви и Красимир Гюлмезов дадоха висока оценка с думите “Тези деца внесоха нов нюанс на фестивала”.
На най-цветния празник - Цветница в Сливен се проведе Националният фестивал “Цветен камертон”. Журито под предедателството на Панайот Панайотов и с членове Хайгашот Агасян и Валентин Пензов наградиха “звънчетата” Анелия Рачева и Христина Влахова с второ място, третото спечели Теодора Лазарова, а специалната награда завоюва музикален клуб “Ритъм” на Венелин Каленов.
На 1, 2 и 3 май в на фестивала “15 лалета” в Хисаря Мариам Маврова спечели златен медал, а по същото време в Петрич 6 момичета от 4 възрастови групи спечелиха 6 награди за “Звънче” и за Велинград: Гранд при за Анелия Рачева, първи награди за Христина Влахова и Теодора Лазарова и специални награди за Иванка Алексиева, Ива Папаркова и Калина Десподска. Журито в състав Хайгашот Агасян, Валентин Пензов, Светослав Лобошки и Поли Генова, възхитени от представянето на “звънчетата”, казаха: “Какво направихте с тези деца, като само преди ден бяхте в Сливен и тук сте на върха с толкова много награди! Вие сте първите участници във фестивала “Изгряват звезди”, които в пълен състав участвате в Гала концерта. Много силна школа, много високо ниво, изключителни участници.”
Мили “звънчета”, много ви обичаме, много сме ви благодарни, много се гордеем с вас и се радваме на всички ваши успехи! Вярата ни във вас е безкрайна!
Йорданка и Иван Казалиеви

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 90.26 %
PM 2.5 µg/m3 28.01
PM 10 µg/m3 30.32

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Barocamera - Hyperbarica