Велинград - online - Седмичен обектив 23.02.2004 г. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, August 09
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.08.2022
· Стартира смяната на 2209 стари улични лампи
· Дълго чаканият ремонт на улица „Бачо Киро“ започва
· Лятна разходка из фонтаните на Велинград
· С 5.3 милиона ще продължи ремонта на пътя Селище - Побит камък
· Без съгласие за състава на РИК Пазарджик
· Колко ще получават членовете на СИК за изборите
· КРИМИ ХРОНИКА 09.08.2022
· Съборът на теснолинейката на гара Аврамово се отменя
· За първи път форум театър във Велинград
· Пореден златен медал за Мария и Чоли
· Кой ще върне на мястото му пътния знак за жп прелез?
· Лятна творческа ваканция
· Рисувани пана по проект „Наследство“ в четири училища в България
· Изгражда се подпорна стена по ул .”Братя Маврикови”
· Малки обяви:09.08.2022 g
· Участници във въстанието, свързани с Велинград
· Емоционална среща в дневния център
· Тодор Гълев – живата история на велинградския спорт
· Чепинец“ започна подготовка за новото първенство

Обектив: Седмичен обектив 23.02.2004 г.
Публикувано 2004-02-22 23:24:08 от Темпо

СЕСИЯ Оперативното бюро реши поредната сесия на Общинския съвет да се проведе на 1 март по дневен ред от 14 точки. Ще се приема новата структура на общинската администрация, в която ще има трети зам.-кмет и нов отдел “Евроинтеграция”. Кметът Ф. Беев предлага да бъдат освободени от постовете си управителката на “ВКТВ” Атанаска Хрисчева и представителят на общината в дружеството Николай Минков. Част от съветниците обаче ще настояват за предварителна проверка и анализ на дейността на фирмата.

КРАЖБА От каса в частен дом на ул. “Хан Аспарух” през нощта на 15 февруари са откраднати 10 000 лева, 1600 евро и 400 грама злато. В дома, собственост на мебелопроизводител, е проникнато през тавана, а извършителите са имали точна информация къде да търсят.

ПРЕМИЕРА На 27 февруари в 17 часа в общинската художествена галерия ще се състои премиерата на новата стихосбирка на Ангел Пачалов “Планината се крепи на цвете”. В Пазарджик на 5 март общината и Окръжната библиотека организират среща, на която стихосбирката ще бъде представена от поета Петър Караангов, член на бюрото на СБП.

БАРИЕРИ Фирма “Паркинги и гаражи” демонтира бариерите на паркинга до Горското стопанство. От миналата седмица такси за паркиране не се събират. Това ще реши част от проблемите на близкото натоварено кръстовище, за което КАТ настоява да се постави светофар.

СДС Делегатите на извънредната конференция на СДС от Велинград са подкрепили кандидатурата на Надежда Михайлова. Предишният син кмет на Пазарджик д-р Колчаков е станал член на Националния съвет, а екскметът на Велинград д-р Дафов е втора резерва за НС. От велинградските делгати не е участвал единствено лидерът на МСДС Димитър Стойчев, който през седмицата пред в. “168 часа” обвини ръководството на СДС в купуване на делегати.

ЛЕВСКИ Паметта на Апостола бе почетена на 19 февруари с тържествен концерт в носещото неговото име читалище в кв. Каменица. Ден преди това възпитаниците на СОУ “В. Левски” също отбелязаха годишнината от смъртта на героя. На 17 февруари в училището бяха отчетени резултатите от литературния конкурс - едно от наградените есета четете на стр. 4.

КАСА Районната здравна каса отчете, че през януари е извършила 29 проверки на изпълнители на медицинска помощ. В много от случаите върху амбулаторните листове липсва подпис на пациента, установено е, че не се обявява и спазва работният график, има случаи на несъответствие между договорената и оказана болнична помощ, както и при диспансерното наблюдение на хора с хронични заболявания. 14 пациенти от областта са подали оплаквания за неетично и грубо отношение от страна на лични лекари и неотзоваване при спешен случай.

ХОТЕЛИ През седмицата Експертният съвет към общината разгледа проектите на “Дани-трейд” за създаване на ваканционно селище с вили, басейн и ресторант на Марина ливада (пътя за Юндола). Нов хотел ще се строи и на бул. “Съединение”, на ъгъла срещу гимназията по икономика и туризъм.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ Читалище “В. Левски” е изпратило предложение до кмета и председателя на Общинския съвет да се изгради инициативен комитет за отбелязване на две кръгли годишнини: 60 г. от смъртта на Вела Пеева, 60 г. от смъртта и 80 г. от рождението на Стою Калпазанов.

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 85.22 %
PM 2.5 µg/m3 31.05
PM 10 µg/m3 33.54

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Тоника - Велинград , производтво на билков чай