Велинград - online - Национален приз за Дневен център “Надежда” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, July 04
· „ВКТВ“ има нов врид управител
· Съветниците гласуваха поредица от решения за минерални води
· СЕСИЕН ОБЕКТИВ 26.06.2023
· Общината мълчаливо отказва информация за финансиране на фестивал
· Работна среща по проект за горското биоразнообразие
· Велинградчанин отглежда заедно марихуана и домати
· Международният фестивал „Дъга над Клептуза“ събра стотици талантливи деца
· „Моралът е доброто”
· Три дни ще е празникът на Ракитово
· КРИМИ ХРОНИКА 04.07.2023
· Малки обяви: 04.07.2023
· „Здравче-Венче“ с награда от Полша и нова постановка
· С поредица участия ВГ „Велина“ демонстрира творчески подем
· 20 години Мъжка фолклорна група „Каменчани“
· За 4 дни Велинград стана европейска столица на младежкото ориентиране
· Петър Мицин спечели титла на 200 м бътерфлай
· Ще възстановят пътеката от Локвата до Бялата скала
Wednesday, June 28
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.06.2023
· През целия юли: над 60 събития в Празниците на културата
· Половин век с велинградските Празници на културата

Национален приз за Дневен център “Надежда”
Публикувано 2013-01-22 09:07:07 от Темпо

На 17 януари 2013 г. екипът на Дневния център зе деца и младежи с увреждания “Надежда” - Велинград присъства на церемония по връчване на Национален приз “Човешки ресурси” в категория “Мениджър - социални услуги за деца и младежи”. Церемонията се проведе в Централен дом на архитекта в София.

За девети пореден път организаторите на мероприятието - фондация “Човешките ресурси в България и Евроинтеграцията”, “Национално сдружение на организациите за социални услуги” и списание “Човешки ресурси”, връчиха 12 различни приза в отделни категории.
За съжаление на церемонията не можа да присъства директорът на ДЦДМУ г-жа Величка Симеонова, затова от името на целия екип призът получи психологът г-жа Здравка Гугалова. Със своето присъствие голяма подкрепа ни оказаха екипът на Отдел “Закрила на детето” към Дирекция “Социално подпомагане” с началник-отдел г-жа Сашка Жекова. Съпричастността им към събитието бе особено ценна за нас, предвид общата ни работа с деца в неравностойно положение и за това бяхме щастливи да споделим тази висока оценка със своите колеги и заедно да изживеем щастливите мигове на този престижен форум.
Наградата ще ни стимулира да продължаваме да работим всеотдайно и професионално и занапред. Гордеем се с нашия Дневен център, с модерната материална база, с висококвалифицирания и продуктивен екип, с всеки миг прекаран в него, с всяко дете и семейство, на което сме помогнали. Радваме се, че въпреки немалкото години ползотворна работа, все още успяваме да изненадваме обществото с новаторските си идеи.
Ако е вярна максимата, че за хората се съди по делата им, ние, целият екип на Дневен център за деца и младежи с увреждания “Надежда” Велинград сме доказателство, че с голяма обич, упоритост, труд, воля, сърце и човечност се постигат добри резултати. Това ни дава самочувствието и увереността да работим за едно по-добро настояще и бъдеще.
ДЦНМУ с увреждания “Надежда” Велинград може да бъде еталон за модерен и съвременен Дневен център. Нашите всеотдайност, професионализъм, екипност, отговорност, лична ангажираност и иновативност заслужават адмирации. Приемаме този акт като морално признание за нашата всеотдайност и като справедлив обществен отзвук за политиката и дейността на екипа на ДЦДМУ “Надежда” Велинград. За нас това е стимул за непрекъснато професионално усъвършенстване и прилагане на съвременни системи, методи и техники за работа, за цялостно разгръщане на потенциала на всеки един от нас. Отличието ще изиграе популяризираща и стимулираща роля за целия екип. Това ще ни подтикне към повече работа, по-голям стремеж за непрекъснато професионално усъвършенстване и ефективно управление на човешкия потенциал, за въвеждане иновации в тази област и за подобряване качеството на труд в Дневния център.
Надяваме се, че нашите добри практики ще допринесат за по-доброто качеството и ефективността на социалната услуга „Дневен център” в България!
Екипът на ДЦДМУ “Надежда”

Честито, колеги!
Повод за гордост и усещане на удовлетвореност ни поднесоха колегите от екипа на Дневен център за деца и младежи с увреждания “Надежда” Велинград на вълнуваща церемония по връчване на Национален приз “Човешки ресурси” в категория “Мениджър - социални услуги за деца и младежи”.
Същият този приз, но в различни категории получиха: ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев; кметовете на общините Враца, Горна Оряховица, Неделино, Стрелча, Тополовград и мениджъри на проспериращи фирми. Общо три са социалните услуги в България от различни общини, отличени с престижната награда - стилен плакет и грамота: Защитено жилище и Център за настаняване от семеен тип за възрастни хора с психични разстройства в Дулово; Дневен център за деца и младежи с увреждания “Надежда” Велинград и Дневен център за деца и младежи с увреждания в Монтана.
Екипът на отдел “Закрила на детето” Велинград ежедневно има поводи за удовлетвореност чрез партньорството си с всички услуги на територията на община Велинград: Дневен център за деца “Надежда”, Център за обществена подкрепа за деца и семейства и двата Центъра за настаняване от семеен тип. Съвместната ни дейност не е никак лека и изисква висок професионализъм и себеотдаване. Ежедневието ни е наситено с вземане на бързи и обмислени решения; със срещи и обсъждания с всички партньори. Винаги високо сме ценили специалистите в социалните услуги, работещи с деца и семейства в риск и се стараем да не пропускаме момента за благодарност, както и сме изградили отношения, в които не подминаваме да си обърнем внимание на неизбежните пропуски, които също имаме.
И все пак поставянето на екипа на Дневен център на деца и младежи с увреждания “Надежда” и неговия директор г-жа Симеонова редом до толкова успели личности в България ни кара да вярваме, че неоценимият труд на ентусиазираните ни колеги от ДЦДМУ в лицето на ръководството, педагогическия, специализирания и помощен персонал заслужава дълбоката признателност и на цялата общественост от община Велинград. Благодарим ви колеги, за вашата всеотдайност и безкрайна професионална отдаденост. Благодарим ви, че ни направихте съпричастни на радостта ви, името на община Велинград да бъде чуто на този престижен форум чрез вас - екипа на Дневен център за деца “Надежда”.
Сашка Жекова, Отдел “Закрила на детето”

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 69.95 %
PM 2.5 µg/m3 35.23
PM 10 µg/m3 37.58

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Пречистване на отпадни води