Велинград - online - С голям концерт Златко Златанов обеща: За четири години - петзвезден Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, August 09
· „Делфините“ участваха в държавно първенство по триатлон
Tuesday, August 02
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.08.2022
· Общината ще плати 5000 лева заради нападение на бездомни кучета
· СЕСИЕН ОБЕКТИВ 28.07.2022
· МЦ „Велинград 2017“ ще плаща разсрочено задълженията към общинската болница
· От сърце и с молитва за оздравяване
· РЗИ върна мерки и маски срещу ковид
· За историческата памет са важни и малките неща
· Направеното се нуждае от грижи
· КРИМИ ХРОНИКА 02.07.2022
· Исторически романтизъм в сърцето на Велинград
· Пуснаха в експлоатация асансьора към офисите на РЗИ и ДСП
· Малки обяви: 02.08.2022
· Фестивалът в Дорково събра част от Балканите
· Дорково показа, че политиците се стягат за избори
· Пещерната Родопа в уникални снимки
· Връчват Националната литературна награда „Милош Зяпков“ в деня на будителитe
· 30 наши творци разкриват таланта си в юбилейния сборник „Проникновения“
· Тежко състезание и вицешампионска титла за ПК „Чепинец“
· От ПК „Белмекен“ не са доволни от представянето си във Варна

С голям концерт Златко Златанов обеща: За четири години - петзвезден Велинград
Публикувано 2011-10-04 09:06:07 от темпо

С голям концерт, продължил 2 часа и половина и събрал около 3000 зрители на централния площад във Велинград, кандидатът за кмет на общината Златко Златанов откри предизборната си кампания на 27 септември.

Танцовият ансамбъл “Елика” даде старт на програмата с едночасово шоу с етно-музика и танци, след което на сцената се качиха кандидат-кметът и кандидатите за общински съветници от листата на Общество за Нова България.
Заедно с тях бяха председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) Благой Рагин и колегите му от Македония и Сърбия заедно с представители на сдружнения на хотелиерите и ресторантьорите от различни краища на България. Елена Иванова от сдружението в Слънчев бряг обясни, че са пропътували над 400 километра, за да подкрепят Златко Златанов заради неговия изключителен принос за развитието на туризма и превръщането на Велинград в Спа столица на България и Балканите. Георги Щерев от Златни пясъци допълни, че Златко Златанов е доказал, че може да прави 5-звезден продукт, което пряко кореспондираше с избрания от кандидат-кмета девиз “За четири години петзвезден Велинград”. Дончо Таневски, председател на Асоциацията на хотелиерите на Македония, подчерта факта, че кампанията се открива в световния ден на туризма, а президентът на Балканския алианс на хотелските асоциации и президент на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите -Сърбия Бранко Кривокапич поднесе на Златко Златанов знак на победата от Белград. В присъщия си емоционален стил Благой Рагин нарече Велинград “най-младата и най-хубава балканска столица”, а Златко Златанов “голям българин с голямо сърце, който няма нужда от пари, власт и кариера, а ще превърне Велинград в град-градина”. Благой Рагин призова кандидат-кмета да се закълне пред хляба, че винаги ще работи не за личното, а за общественото благо.
Г-н Златанов произнесе клетвата и допълни, че има дар Божи да прави хубави неща. Той изведе като първи и основни задачи пълната прозрачност в работата на Общинска администрация, изграждането на арка-тотем на входа на Велинград, построяването на най-големия аква-парк с минерална вода и на кръст над Велинград. Златко Златанов изтъкна, че на тези избори голяма опасност грози Велинград и затова велинградчани трябва да гласуват не както досега 40-50%, а всички. “Хората, които играят в тези избори, няма да си поплюват и ще ви купуват - внимавайте за фалшиви и белязани пари. Не си продавайте достойнството и гласувайте, за да ударите шамар на тези, които искат да ви купуват!”, призова Зл. Златанов.
Пред множеството бе прочетена декларация от името на Красимир Беев, че той ще прехвърли на общината своите 37.5% акции в “Спорт Бееви”, ако Златко Златанов бъде избран за кмет и така стадионът отново ще се върне на Велинград и на велинградчани.
След официалната част дойде ред на очаквания с огромно нетърпение, особено от младата публика, концерт на Марияна Попова и нейния отбор от телевизионния формат “Гласът на България”. Оказа се, че за първи път в България Златко Златанов е успял да организира концерт на шоуто именно във Велинград. Затова и Марияна Попова го причисли към техния отбор и заедно изпяха на сцената “Хубава си, моя горо”. Богдана, Румяна, Стелияна и Георги от отбора на М. Попова пяха, раздаваха автографи и се снимаха с десетки почитатели. Георги взриви публиката с песен на съименника си Георги Христов, а Марияна Попова с песента на Емил Димитров “Ако си дал”, която тя определи като “библия на кандидатите за власт”.
Финалът на грандиозния концерт бе голямото хоро начело със Златко Златанов със знаме в ръка под звуците на “Боят настана” и пищни фойерверки във вечерното небе над Велинград. А тази седмица кампанията продължава със срещи в читалищата на трите квартала на града.

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 85.22 %
PM 2.5 µg/m3 31.05
PM 10 µg/m3 33.54

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Тоника - Велинград , производтво на билков чай