Велинград - online - Марката “Адриана” ще помага на марката “Велинград” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, August 09
· Стартира смяната на 2209 стари улични лампи
· Дълго чаканият ремонт на улица „Бачо Киро“ започва
· Лятна разходка из фонтаните на Велинград
· С 5.3 милиона ще продължи ремонта на пътя Селище - Побит камък
· Без съгласие за състава на РИК Пазарджик
· Колко ще получават членовете на СИК за изборите
· КРИМИ ХРОНИКА 09.08.2022
· Съборът на теснолинейката на гара Аврамово се отменя
· За първи път форум театър във Велинград
· Пореден златен медал за Мария и Чоли
· Кой ще върне на мястото му пътния знак за жп прелез?
· Лятна творческа ваканция
· Рисувани пана по проект „Наследство“ в четири училища в България
· Изгражда се подпорна стена по ул .”Братя Маврикови”
· Малки обяви:09.08.2022 g
· Участници във въстанието, свързани с Велинград
· Емоционална среща в дневния център
· Тодор Гълев – живата история на велинградския спорт
· Чепинец“ започна подготовка за новото първенство
· „Делфините“ участваха в държавно първенство по триатлон

Обектив: Марката “Адриана” ще помага на марката “Велинград”
Публикувано 2011-06-21 09:14:16 от темпо

Най-красивият от рекордите на Гинес - манекенката Адриана Скенарикова-Карембьо, чийто 126-сантиметрови крака са включени в Книгата на рекордите, на 13 юни 2011 г. посети Велинград. Тя пристигна около 15 часа, като преди това участва в създаването на Камара на минералните води в София и лично се отби да честити рождения ден на премиера Бойко Борисов. В СПА столицата на Балканите красавицата дойде по покана на собственика на хотел “Рич” и председател на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите Златко Златанов, за да обсъдят възможностите да сътрудничество. Заедно с нея бе и Ален Легу - президент на козметичната фирма, чието лице и вицепрезидент е Адриана Скенарикова.

Деловите разговори бяха водени на работен обяд, по време на който домакините поднесоха специалитети от българската кухня - печено агнешко, софенка, домати с домашно сирене, сладолед с ягоди. След това гостите разгледаха СПА-центъра на хотела, който им показа Гергана Попова.
На последвалата пресконференция красивата манекенка съобщи, че са постигнали договорка за бъдещо сътрудничество. Тя сподели, че е щастлива да е във Велинград заради природните дадености, богатството от минерални води, билки, горски плодове и липсата на индустрия, която да замърсява въздуха и околната среда. Възхитена бе и от СПА-центъра и хотела, който точно отговаря на заобикалящата го среда. Козметичната фирма има лаборатории, които позволяват разработване на нови продукти и биха могли да бъдат създадени такива на базата на велинградските минерални води, билки и плодове, обяви Адриана Скленарикова.
Г-н Ален Легу подчерта, че имат опит в управлението на СПА, развитието на продукти и комуникациите на национално и международно ниво благодарение на Адриана Скленарикова. Той изрази надежда да намерят допирни точки за позитивно и дългосрочно сътрудничество със Златко Златанов, а чрез него и с Велинград.
Всеки месец ни предлагат нови СПА продукти, но те ни предложиха нещо ново и коренно различно, което може да доведе до революция в СПА услугите в България, заяви Златко Златанов. Предложеното ноу-хау е в самия мениджмънт на био-продукти без химия и най-важното - идеята да се произвеждат СПА-продукти с марката “Велинград” на основата на наши минерални води, горски плодове и билки. “Няма да е трудно, защото Адриана е марка, която познават в цял свят и ще помогне много и за рекламата на Велинград!”, убеден бе г-н Златанов. Той подчерта, че е много радостен, че френската фирма започва дейността си именно от Велинград и че няма да има конкуренция с другите хотели - напротив, когато има повече хотели с високо ниво на СПА-услугите, но и самата дестинация Велинград отива на по-високо ниво.
Родената в Словакия Адриана Скленарикова върна комплимента с това, че нейната майка имала същото име като домакина - Златка. Красавицата отправи комплименти и към доктор Димитър Каленов, при когото направи спешно посещение заради проблеми със счупена плоба на зъб. “Много ме е страх от зъболекар, но той беше великолепен!”, призна манекенката.
Цялата визита продължи повече от 3 часа, след което гостите отпътуваха за Велико Търново. На въпрос дали ще дойде пак във Велинград, след като вече има апартамент в “Рич”, Адриана Скленарикова даде утвърдителен отговор. А как ще се движи новият бизнес-проект за бъдещата нова марка “Велинград” в СПА-козметиката - това е въпрос на още много работа.
Елена Баева

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 85.22 %
PM 2.5 µg/m3 31.05
PM 10 µg/m3 33.54

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Тоника - Велинград , производтво на билков чай