Велинград - online - Мач в Черногорово равно на антифутбол 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, May 30
· КСТ „Импулс“ - Велинград с 4 златни медала от Гърция
· 6 танцови двойки на „Импулс-Велинград 2002“ с медали от Лариса
· Пет медала за борците от Костандово
Tuesday, May 23
· МИГ Белово, Септември, Велинград
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.05.2023
· Общината ще плаща заради „мълчалив отказ“ на кмета
· Кръгла маса припомни значимостта на училището в Каменица за просветното дело в Ч
· На Клептуза е една идея по-чисто, но проблемите остават
· Болницата като политически въпрос
· Ще ремонтират три улици във Велинград
· Изложба в деня на музеите
· Непознатата история на сградата на читалището в Лъджене
· ДГ „Слънчице“ празнува 50 години
· Ансамбъл „Чепино“ изпълни с живот Старото читалище
· Малки обяви: 23.05.2023
· Спортни събития за юбилея на ОУ „Христо Ботев“
· Трябва да си Ицо Хазарта, за да споделиш обяда на момчетата от ВУИ
· „Да придобиеш опит е важно“
· В деня на спорта - награди за най-добрите през 2022
· Измъчен успех за „Чепинец“

Спорт: Мач в Черногорово равно на антифутбол
Публикувано 2002-12-02 13:28:19 от Темпо

Очакванията за тежко гостуване в Черногорово се потвърдиха и то не заради футболната сила на селския отбор, а заради ненормалната обставновка, в която се провеждат мачовете там. Футболистите на “Чепинец-Беев” бяха посрещнати от ритмите на ромски оркестър и мирис на кебапчета. В това няма нищо лошо, но около 50-на души вече чакаха на стадиона и загряваха усилено с червено вино и по-твърд алкохол. Екип на ББтв беше решил да запише мача, но когато видяха камерата, местните бабаити освирепяха. Първо казаха, че за снимане трябва да се плаща, а после решиха, че няма да се снима. Малко след тях дойде и кметът на с. Черногорово Емил Захариев, който буквално заяви, че не разрешава да се снима. После добави, че ако някой се осмели да го направи, го чака бой, а камерата ще бъде счупена. Явно кметът се вживявя в ролята на местния шериф, защото спокойно сипеше закани пред полицаите, без да му мигне окото. По-късно същият този човек, избран за кмет, изкара цялото второ полувреме до страничния съдия Дилян Вълков, като го караше непрекъснато да вдига флага за засада при атаките на велинградчани. С безумните си постъпки домакините явно искаха да сплашат всички, които не са от Черногорово. Това се потвърди и на полувремето, когато младеж от с. Пищигово бе ритан и удрян жестоко от 10-на души черногоровци и полицаите едва го отърваха. При тази “спокойна” и “приятна” атмосфера започна мачът и добре, че главен съдия беше Димитър Георгиев. Въпреки че си затвори очите при някои явни нарушения срещу футбористи на “Чепинец-Беев”, той все пак успя да овладее мача и дори даде 3 жълти картона на домакините - изключително смела постъпка, защото след всеки картон получаваше ритници от “любезните” домакини. Началото на мача започна с остри и твърди влизания от страна на черногоровци, като играта определено загрубя. В тези минути футболистите на Черногорово не се интересуваха от топката. Действаха с блъскане, дърпане за фанелките, удари с лакти и ритници през краката. Най-много си изпатиха Б. Никленов, Д. Чонков, Т. Калпаков, но и останалите опитаха бутоните на “черногоровските тигри”, както сами се наричат. Велинградчани имаха превъзходство през цялото време и успяха да отбележат единствения гол в 43 мин. чрез В. Кадьов.
През втората част домакините се опитаха да стигнат до равенството, но първият точен удар към Х.Пеев отправиха едва в 67 мин. В същото време почти всички атаки на “Чепинец-Беев” бяха спирани с несъществуващи засади, които тъчреферът Д. Вълков маркираше под “благия” поглед на кмета Захариев.
Ще бъде интересно какво ще пише в докладите на дежурния делегат Иван Тодоров, който е шеф на съдийската комисия и на главния съдия Димитър Георгиев. Ако всичко е описано точно, тимът на домакините трябва да бъде наказан най-малкото с лишаване от домакинство за няколко мача. Какво ще направи и областният футболен шеф Добри Пеев, който много добре знае как се играе на някои места. Видя се, че срещу освирепяла тълпа са безпомощни дори 10-ната полицаи от Пазарджик и 2-те служебни кучета.
Състав на “Чепинец-Беев”: Х. Пеев, И. Чушков, Т. Велев, А. Малинов, Ц. Шулев, Б. Никленов (68 мин. К. Думков), Т. Калпаков, В. Кадьов (80 мин. А. Неделчев), А. Миленков, Чонков (Д. Кехайов), К. Божков. Треньор - Иван Благов
Георги Стоянов

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 88.16 %
PM 2.5 µg/m3 32.53
PM 10 µg/m3 35.59

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Тоника - Велинград , производтво на билков чай