Велинград - online - Концерт по законите на шоуто 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, March 21
· Общината запази статуквото в градския и междуградския транспорт
· 17 съветници провалиха сесията за болницата
· ИЗБОРИ за 49-то НАРОДНО СЪБРАНИЕ
· Кметът отказва да разгледа искания за достъп до информация за Клептуза
· Мъж от Дорково загина в пожар
· Община Сърница отново с одобрен проект по „Красива България”
· Демокрация или псевдодемокрация?
· С дарения ще се събират средства за параклис на връх Велийца
· 11 събития в „Програма Великден“ на музея
· История за АНСАМБЪЛ
· 40 групи идват за „Пролетно хоро“
· Златните деца на Велинград
· Възможности за подпомагане на земеделските стопани през новия програмен период
· Малки обяви: 20.03.2023
· 6 апарата заработиха в Центъра по хемодиализа „Д-р Александър Масларов“
· 101 години от рождението на Вела Пеева
· Успешно изпълнени мобилности по проект Еразъм+
· „Звънче“ със силна заявка за още музикални успехи
· Първи турнир по тенис на маса за купа „Велинград“
· „Чепинец“ завърши с победа Първата фаза на първенството

Концерт по законите на шоуто
Публикувано 2008-09-02 07:42:27 от темпо

“Здравей, Велинград!” - за първи път поздравът прозвуча от устата на Слави Трифонов вечерта на 30 август на Градския стадион. Големият шоумен и неговият екип имаха премиера на велинградска територия благодарение на организаторите на концерта - рекламния сайт “Виртуална България” (www.v-bulgaria.info).
Слави, “Ку-ку бенд”, бегвокалистите Нели Петкова и Благо Солтарийски, актьорите Краси Радков, Виктор Калев, Мариан Бачев, балет “Магаданс”, фолклорна формация “Етника”, победителката от “Танцувай с мен 2” Петя Хлебарова поднесоха на публиката повече от 2 часа шоу. Хората се насладиха точно на това, за което бяха дошли: коктейл от най-доброто от телевизионното шоу на Слави плюс “стари, но златни” хитове, зрелищни фойерверки, чудесен звук и впечатляващи светлинни ефекти.
В курорта екипът избра да отседне в гранд-хотел “Велинград”, а подготовката за шоуто започна още в ранния следобед в събота. Концертът, обявен за 20.30 часа, започна само с минути закъснение и бе открит със звука на родопски гайди. Слави влезе стремително на сцената, окупирана вече от “Ку-ку бенд”, съопровождан от ефектно облечените балерини на “Магаданс”. Разбира се, целият в черно - от очилата до часовника, но много усмихнат и във видимо добро настроение.
Слави бе безспорната звезда на вечерта, а публиката аплодира като свои любимци и актьорите от шоуто, особено Краси Радков. Трима щастливци от зрителите ще запазят като спомен от концерта по една футболна топка благодарение на футболните умения на неговия Гацо Бацов. Превъплащавайки се във Володя Стоянов, актьорът Виктор Калев изпя песен с трудния текст “Велинград, Велинград, Велинград”. А Мариан Бачев като Галена Прехвалена оцени качествата на велинградските минерални бани.
Музикантите от бенда изпълниха много от класическите си парчета, като не пропуснаха да изсвирят на 6 китари и “Кажи на майка си”. Публиката награди с най-много аплодисменти Йордан Йончев-Гъмзата, който заедно със Слави слезе при феновете, окупирали предните редици и доказа, че с тромпета си може всичко. По време на концерта бе записан и видео-клип на една от новите песни на Слави и бенда.
Много приятна изненада за зрителите бе, че след официалния внушителен финал на шоуто с “Моя страна, моя България”, на “бис” концертът продължи още повече от половин час. И точно тогава (част от публиката си тръгна и може само да съжалява) Слави и музикантите се развихриха с любимите парчета за черните дрехи, дето крият колко са бели душите им, за жътвата с комбайна и за ония разговор с Господа за едно ферари с цвят червен. На финала, за раздяла, концертът имаше още една емоционална кулминация - “Назад, назад, моме Калино” в изпълнение на Слави и Нели.
Концертът събра около 5000 зрители, сред които бяха кметът Иван Лебанов и заместниците му, председателят на Общинския съвет Мустафа Джамбаз, заместник-областният управител Юмер Хамза, общински съветници, областният председател на ДПС Ахмед Хаджийски. В специално украсената ВИП-зона под козирката бяха много партньори и гости на “Виртуална България”, за които бе подготвен и кетъринг. Организацията на събитието бе на ниво, полицейското присъствие създаваше ред, имаше оградени зони за паркиране, щандове на “Каменица” гасяха жаждата, а по целия път до стадиона десетки продавачи предлагаха семки и занимавки. Накратко - на концерт като на концерт.
Коментари за и против Слави винаги е имало и ще има, но на сцената във Велинград екипът му доказа, че са професионалисти, които познават и желязно спазват законите на шоуто. По тези закони направиха един концерт, който хареса на публиката и ще се помни във Велинград.
Елена Баева

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 77.89 %
PM 2.5 µg/m3 27.09
PM 10 µg/m3 35.42

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Barocamera - Hyperbarica