Велинград - online - На финалната права 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, July 20
· Няколко културни въпроса след Празниците на културата
· „Нека бъде хоро!“
· Как седмокласници се представиха на изпитите
· Малки обяви: 20.07.2021
· Събраха още 60 чувала боклуци от притоци на Чепинска река
· Кокозето представя Велинград
· Герои от приказки в „Боров парк“
· НОВА КНИГА: „Пепел от огнището“ – капка сълза за родителите и родното
· Стоян Влахов за историята и патриотизма
· Грижа и внимание за възрастните хора в Драгиново
· Състезанието по ориентиране се отлага
· Заради лош път няма да има Купа „Сивен“
· Посетете Лепеница - Дионисиевата пещера
Tuesday, July 13
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.07.2021
· Велинград гласува: ниска активност и лек вятър на промяната
· Пренареждане в област Пазарджик: ГЕРБ - 26.95%, ИТН - 24.28%, БСП - 17.36%
· Има такъв народ печели в община Ракитово
· С 82% ДПС отново първи в община Сърница
· На финалната права
· Полицията с нов шеф в навечерието на изборите

На финалната права
Публикувано 2021-07-13 09:19:17 от Темпо

Седмицата от 5 до 10 юли бе финалната права на предизборната кампания за вота на 11 юли 2021 г. Във Велинград тя бе наситена със събития, организирани от различни политически сили и кандидати.
В дните преди изборите градът бе залят от плакати, голяма част от тях разлепени в нарушение на кметската заповед, с която бяха определени местата за такъв вид агитация. Плакати по дървета, по съдове за боклук, по огради на строежи, в гората, редом с некролози и т.н.
Политическите сили сякаш негласно бяха обявили състезание, при което по централния булевард „Съединение“ да не остане дърво без плакат, като изпълниха и преизпълниха „плана“. Почти нямаше партия, която да не наруши кметската заповед и закона, а първото място по брой разлепени плакати и мащабни билбордове из целия Велинград без конкуренция е за Гражданската платформа Българско лято. Повтори се старата и добре позната практика с късане, рязане, унищожаване на плакати на опоненти. А санкции за нарушителите? Отново позната картинка - не, нямаше!
Три политически сили направиха закриване на кампанията си във Велинград. На 7 юли с лекари от общинската болница се срещнаха представителите на Демократична България д-р Александър Симидчиев - председател на комисията по здравеопазване в 45-тото Народно събрание и д-р Таня Андреева - педиатър и един от инициаторите за детската национална болница. След разговора по проблемите на общинското здравеопазване в Художествената галерия се проведе среща на симпатизанти с кандидатите за народни представители от Демократична България Антоанета Цонева, Александра Стеркова, Васил Тодев и Бранко Манушев. Заявена бе амбицията на Демократична България на тези избори да спечели мандат в 13 МИР Пазарджик, която бе подплатена и с много срещи във всички населени места и общини.
На 8 юли БСП за България закри кампанията си с концерт на централния площад с участието на много кандидат-депутати от листата начело с Драгомир Стойнев и на група „Грамофон“. Преди това в галерията се състоя разговор по актуалната тема „Зелен Велинград“, предложена и развита от кандидата за народен представител Васил Аврамов. Той постави въпроса за липсата на разделно събиране и пречиствателна станция във Велинград, за чистотатата в курорта, за замърсяването на въздуха в зимните месеци. За възможностите, които дава ЕС за решаване на екологичните проблеми и за зелената сделка повече разказа евродепутатът Петър Витанов.
След посещението на водача на листата на ГЕРБ Екатерина Захариева на 3 юли във Велинград, кампанията на коалицията продължи и в малките населени места от общината. Една от финалните срещи беше на 9 юли в Кръстава, в която наред с Екатерина Захариева участваха кандидат-депутатът Димитър Гечев и кметът Костадин Коев. В Кръстава представителите на ГЕРБ изтъкнаха придобивките за селото, направени по време на последния управленски мандат на партията.
По традиция кампанията на ДПС се проведе предимно в селата от община Велинград. От ДПС отново поставиха акцент в община Сърница, където гостува и централният лъч на движението, както и водачът на листата за 13 МИР Пазарджик Йордан Цонев.
И на тези избори, както и през април, във Велинград не станахме свидетели на силно присъствие на представените в предишния парламент „Има такъв народ“ и „Изправи се! Мутри вън!“.
Отново активна кампания направи Гражданската платформа Българското лято, която на предходните избори отбеляза сериозен резултат във Велинград. Тяхната камапния бе закрита с хоро на центъра на Каменица вечерта на 9 юли. Преди това през седмицата беше проведена поредна видео среща на велинградчани с лидера Васил Божков от Дубай. На финала на предизборната кампания се случиха и две знакови кадрови промени: ден преди вота бе сменен началникът на полицейското управление, а малко преди това бе уволнен шефът на Регионалното управление на горите - Пазарджик.
Темпо

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-08-01 17:32:50
Температура 39.20°C
Топл. индекс 54.82°C
Отн. влажност 53.80%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#111 15

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 74.87 %
PM 2.5 µg/m3 15.60
PM 10 µg/m3 21.47

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Пречистване на отпадни води