Велинград - online - Иван Лебанов, кандидат за кмет на Община Велинград от ВМРО-БНД 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, August 09
· Стартира смяната на 2209 стари улични лампи
· Дълго чаканият ремонт на улица „Бачо Киро“ започва
· Лятна разходка из фонтаните на Велинград
· С 5.3 милиона ще продължи ремонта на пътя Селище - Побит камък
· Без съгласие за състава на РИК Пазарджик
· Колко ще получават членовете на СИК за изборите
· КРИМИ ХРОНИКА 09.08.2022
· Съборът на теснолинейката на гара Аврамово се отменя
· За първи път форум театър във Велинград
· Пореден златен медал за Мария и Чоли
· Кой ще върне на мястото му пътния знак за жп прелез?
· Лятна творческа ваканция
· Рисувани пана по проект „Наследство“ в четири училища в България
· Изгражда се подпорна стена по ул .”Братя Маврикови”
· Малки обяви:09.08.2022 g
· Участници във въстанието, свързани с Велинград
· Емоционална среща в дневния център
· Тодор Гълев – живата история на велинградския спорт
· Чепинец“ започна подготовка за новото първенство
· „Делфините“ участваха в държавно първенство по триатлон

Иван Лебанов, кандидат за кмет на Община Велинград от ВМРО-БНД
Публикувано 2019-10-22 09:51:05 от Темпо

Съграждани мои,
Искам отново Вашето доверие, за да можем да спрем задкулисното управление на Община Велинград, която до сега се ръководеше от тричленка с назначен изпълнителен директор! ”Видимите резултати” не бяха в полза на Велинград! Ние - „Пазим Велинград”!
Ще пазим Велинград от наложения порочен модел на управление!
Ще пазим водите на Велинград, зеленината, чистия въздух, ще пазим горите от безконтролната сеч, ще пазим Велинград от волфрама!

Властта я давате Вие – хората, тя е Ваша и трябва да служи на Вас!
Ако бъда избран, първата ми задача е да сформирам добър общински екип, като възстановим на работа подготвените специалисти, които бяха уволнени, ще привлечем и нови, ще работим за изработване на проекти по Европейски, Национални и Общински програми.
Ще направим финансов одит от независими експерти за установяване на реалното финансово състояние на община Велинград от края на 2015 г. до края на 2019 г.
Ще работим за подобряване подземната и надземната инфраструктура, която включва ВиК мрежата, осветление, озеленяване, асфалтиране, подземна кабелизация, газификация и др.
Главна задача също ще е реализиране на проекта за Околовръстния път с оглед опазване на екологията в Спа-столицата, ще лобираме пред държавата за изнасяне международния път, който сега минава пез центъра на града и свързва южна България с Гърция, Северна Македония и Сърбия. Обходният път трябва да бъде направен, за да се осигури нормален достъп на жителите на Магерово, Абланица, Цветино.
За да подобрим екологичната обстановка в града, е необходима газификация за битови и обществени нужди, за да намалим отделянето на вредни емисии от отоплението, което в общината е на твърдо гориво и е вредно за здравето на съгражданите ни, както и за гостите на града.
Ще направим поредното искане към държавата да ни предостави безвъзмездно терена и рушащия се сграден фонд на т.нар. „Диетичен стол” в кв.Каменица за изграждане на модерна детска градина.
Ще сложим край на сагата „Клептуза” - след ново обществено обсъждане ще реализираме идейния проект от проведения конкурс сред най-добрите архитекти в страната, който включва на долното езеро мост, от едната страна трибуни, от другата страна сцена, където ще могат да се провеждат театрални и филмови фестивали по подобие на тези в гр. Сандански.
По време на предишното „безхаберно” управление беше върнат парк „Клептуза” на община Велинград, както и минералните извори „Власа” и Драгиново. Ще изискаме от държавата 50% от концесионните такси да влизат в общинската хазна. Ще гарантираме запазване на дебита за ползване на минерална вода за обществени нужди – училища, детски градини, обществени бани, закрит плувен басейн, уличните чешми, църквата в Каменица и др.
Ще работим в посока за запазване на Велинградските културни тържества и обогатяването им с нови програми през цялата година, както и за възстановяване на прекратените културни връзки със съседните ни и други държави.Ще подкрепим и читалищата, които са стожер на българщината.
Ще работим за подобряване на спортната инфраструктура, което ще допринесе за повишаване на интереса към спортния туризъм в нашия град. През мандата 2011-2015 беше определен парцел до Комплекс „Амос” за построяване на футболно и тенис игрища, спортна зала и плувен басейн с олимпийски размери.
Ще върнем ФК „Чепинец” във „В” югозападна група, което ще повиши и интереса към детско-юношеската школа. За нуждите на ски-спорта беше определен терен в местността “Юндола” за построяване на спортна база, който също ще бъде реализиран.
Ще търсим инвестиции за реализиране на проекти за екологично чисти производства с оглед опазване на екологията и нови работни места за младите хора, за да останат в града ни.
Ще работим за подобряване на социалната политика, особено към възрастните хора - нашите майки и бащи. Няма да забравим, както и преди, Клубовете на ветераните и пенсионерите, Съюза на незрящите, на хората в неравностойно положение, на сержантите и офицерите от запаса.
Това са основните ни приоритети , които ще определят облика на Община Велинград през следващите четири години.
Пазим Велинград! С бюлетина N34!
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 85.22 %
PM 2.5 µg/m3 31.05
PM 10 µg/m3 33.54

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Тоника - Велинград , производтво на билков чай