Велинград - online - ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ В ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД! КОАЛИЦИЯ “БСП ЗА БЪЛГАРИЯ” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, August 02
· Нова система за футболното първенство в област Пазарджик
· Благотворителен футболен турнир в подкрепа на Митко
Tuesday, July 26
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.07.2022
· Половин година развален асансьор затруднява ваксинирането
· Въпрос с повишена трудност: как пешеходец да пресече кръстовището при Клептуза?
· Защо някои влакове не спират на Велинград-Юг (Чепино)?
· ДА ПОМОГНЕМ НА МИТКО!
· Как върви приемът на ученици след 7. клас
· КРИМИ ХРОНИКА 26.07.2022
· Дали и кога светилището на бесите ще стане обект за културен туризъм?
· От малките стъпки към големите ефекти
· Сърница ще има програма за нулеви отпадъци
· В Художествената галерия откриват изложба с литографии на Марк Шагал
· Чудотворната икона „Златната ябълка“ идва във Велинград на 7 август
· Безплатно лятно училище за 132 ученици от НПГГС „Хр. Ботев“ в Пирин
· Малки обяви: 26.07.2022
· Концерт в помощ на живота
· Силен дебют на млади джаз музиканти във Велинград
· Антон Тупаров - трикратен държавен шампион
· Петър Мицин се движи по възходяща линия

ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ В ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД! КОАЛИЦИЯ “БСП ЗА БЪЛГАРИЯ”
Публикувано 2019-10-22 09:34:29 от Темпо

Уважаеми съграждани, тази неделя, 27-ми октомври, е ден важен за всички нас. Предстоят ни местни избори. На този ден ние с нашия глас ще определим как искаме да живеем, как да изглежда градът ни, в каква посока да се развива. Нека отделим от свободното си време на 27-ми октомври и отидем да гласуваме. Само по този начин ще изразим своята воля и ще попречим съдбата ни да се определи от купени и манипулирани гласове.

Уважаеми съграждани, ако на 27-ми октомври получим вашата подкрепа, ние ще работим за това Велинград и населените места от общината да бъдат уютни, красиви и сигурни за живеене. За това да има по-чиста, по-зелена, по-светла община Велинград, с нови пътища, съвременни училища и детски градини, привлекателен център и цветни квартали.
За да се случат тези неща, нашата община има нужда от силен и независим кмет, какъвто е Филип Ангелов, както и от общински съветници, които не влизат в схеми и не гледат личните си интереси, а се грижат за добруването на хората.

Георги Янчев: Общинската политика е най-близка до гражданите, до техните всекидневни потребности. Наред със семейството и училището, участието в об­ще­ст­ве­ни­те дела на местно ниво стои в основата на социализацията на хората. За нас местната политика е дейност, насочена преди всичко към интересите на местните общности в Община Велинград. В работата си като общински съветник ще се придържам към няколко водещи цели в управ­ле­ние­то на общината: грижа към хората от страна на местната власт; поддържане и подобряване на жизненото пространство; намаляване на дистанцията между управлението и гражданите.
Николай Каров: Незавидното финансово състояние на общината и множеството неразрешени проблеми са доказателство за неправилното управление през годините. Какво се случва с „Клептуза”, сметището и честите аварии по водопреносната мрежа? Тези, а и много други важни важни въпроси си задаваме всички ние. На 27 октомври имаме възможност да изберем пътя, по който ще тръгне община Велинград. Бъдете активни и гласувайте. Не оставяйте друг да определя вашето бъдеще. Място в местния парламент трябва да намерят отговорни хора, които да работят за обществените интереси и да контролират харченето на общинските пари според приоритетите на гражданите. Трябва де се спре разграбването на общинската собственост и да се работи за превръщането й от бреме в източник на приходи. Всички ние заедно можем за променим облика на града ни и да го превърнем в по- добро място за живот.
Никола Вецов: Аз съм млад и амбициозен и имам свежи идеи за развитието на Велинград. Ще се боря за запазването на общинската собственост и смятам, че дейността на общината не трябва да се изразява само в събиране на данъци.
Георги Прегьов: Градът, в който живеем е малък, но с красива природа и добри перспективи за развитие. Кандидатирам се за общински съветник, за да работя за това Велинград да стане по-добро и уютно място за живеене. Мисля, че мога да бъда полезен в тази посока, като вложа много усилия и енергия в превръщането на Велинград в европейски град. Бих насочил енергията си към младите хора, защото те са символ на успеха и енергията и са нужни в нашия град.
Васил Аврамов: Моят град не е като другите. Той е удивителен, не само с природата си, а и с хората, които живеят тук. Тук е моят род, семейство, приятели. Доказал съм във времето, че за мен принципите на човечност, лоялност и толерантност са непреходни. Имам идеи и мечти, които бих искал да реализирам. Призовавам всички съграждани в изборния ден да дадат гласа си, да участват във вземането на решение - само заедно можем да променим града и общината.
Тома Пачалов: Почти целият ми житейски път е свързан с обществено-политическия живот в нашия град. Работил съм всеотдайно за просперитета на населението на общината. Реализирани са много идеи, неща, които преобразяват общината. Има още много какво да се направи в града, за да придобие европейски вид. Имам някои идеи, които смятам, че са в интерес на населението и на нашите гости. Някои от тях са: на централния площад „Николай Гяуров” между 18 и 19 часа да звучат изпълнения на великия бас; бул. „Хан Аспарух” от центъра до входа на Вельова баня да се оформи като алея на бележити велинградчани. Няма да подкрепям разграбването на останалата общинска собственост на безценица. Имам нужния опит и познавам законодателството и работата на общинския съвет. Ще проявявам твърдост при вземане на решения и отстояване на тяхното изпълнение, с което ще допринеса за развитието на общината. Уважаеми съграждани, всеки има право на глас и мнение. Гласувайки, вие изразявате своето право. Избирайте според вашия вътрешен глас. Аз съм убеден, че нашият град има светло бъдеще и че това зависи от всеки един от нас. Пожелавам успех на всички кандидати.
Атанас Касапов: Баща съм на две деца и искам те да останат във Велинград. Затова се кандидатирам за общински съветник, ако можем заедно да променим и подобрим живота на обикновения гражданин в нашата община.
Бисер Скендеров: Като дългогодишен спортен деятел ще работя за развитието на спорта в Община Велинград; за утвърждаване на званието СПА столица на Балканите; развитие на туризма, малкия и среден бизнес.
Веселин Пещерски: Ще работя за: оздравяване на „ВКТВ”- Велинград, като ще изисквам провеждане на нов конкурс за избор на квалифициран управител на дружеството и премахване на „мъртвите души” в него. Премахване на корупционните практики в общината. Подобряване на инфраструктурата. Прозрачни обществени поръчки.

Михаил Алексиев: Сам или в група общински съветници, искам да подобря работата на ОбС като: поддържам тясна връзка с избирателите, откривам постоянна приемна за гражданите, провеждам 2 пъти годишно срещи за възлагане и отчитане на поръчения на избирателите от кв. Чепино; провеждам пресконференции след сесии; публикувам критични статии; работя в постоянните комисии по: градоустройство, строителство и архитектура, инфраструктура, водоснабдяване и образование, култура, здравеопазване, вероизповедание, социална политика, където проучвам проблемите на населението, подготвям решения за внасяне в ОбС; участвам в сесиите на ОбС не само с вдигане на ръка, а със състоятелни изказвания, конкретни предложения, позиция и решения; подпомагам граждани, НПО, ИК при нужда да отправят питания, становища и предложения, представляващи обществен интерес, осъществявам контрол в изпълнение на решения на ОбС и при провеждането на обществени поръчки за строителство, доставки и услуги, предотвратяване на случаи на конфликт на интереси, осигуряване на контрол и отчетност за средствата от общинския бюджет, публичност и прозрачност при провеждане на конкурси за общински служители.
Димитър Петканин: Ще работя за: по-мащабно развитие на спорта в общината. Изграждане на спортна зала за всички спортни клубове и насърчаване на младите таланти в спорта. Действия и работа в полза на хората не само преди избори, а през целия мандат. Превръщане на „Клептуза” в национален парк, а не в градско сметище. Конкурсно начало за всяко работно място в общината.

Скъпи велинградчани,
Нека на 27-ми октомври излезем и гласуваме. Подкрепете ни с бюлетина №56 за кандидатите за общински съветници от БСП- Велинград и бюлетина №68 за независимия кандидат за кмет на Община Велинград Филип Ангелов!
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 85.22 %
PM 2.5 µg/m3 31.05
PM 10 µg/m3 33.54

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Пречистване на отпадни води