Велинград - online - ПП ГЕРБ - работим за Община Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, March 21
· Първи турнир по тенис на маса за купа „Велинград“
· „Чепинец“ завърши с победа Първата фаза на първенството
· Стартира Втората фаза на първенството в област Пазарджик
· Волейболистките от Дорково са шампиони на областта
Monday, March 20
· МИГ Белово, Септември, Велинград
Thursday, March 16
· На 20 март спират тока за 4 часа заради ремонт на подстанция „Велинград“
Tuesday, March 14
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.03.2023
· Какви са новите правила за снабдяване с дърва за огрев
· Общинската болница е кауза, борбата не е свършила
· Чака се извънредна сесия за болницата
· КРИМИ ХРОНИКА 14.03.2023
· Грижа в дома за 167 самотни възрастни хора
· Възстановиха разкопания участък на ул. „Гергевана“
· Да запазим Клептуза от нечисти ръце
· ARTE Feastival 2023 няма да се проведе
· ИК „Ждраковият род“ предлага да бъде почетен първия учител в Чепинско
· „На мегдана на другата България“ ще помага на „Старото читалище“
· Малки обяви: 14.03.2023
· За година ОДБХ е съставила 8 акта и 41 предписания
· Читалището в Чепино отчете пореден успешен мандат

ПП ГЕРБ - работим за Община Велинград
Публикувано 2019-10-15 09:01:38 от Темпо

Партньорството и добре свършената работа са в основата за признанието на Велинград
Кандидатът за кмет на община Велинград д-р Костадин Коев взе участие в кръгла маса, организирана от „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“. Темата на форума бе: „Състояние, перспективи за развитие и популяризиране на туристическа дестинация Велинград в балнео, СПА и здравния туризъм като основен приоритет за постигането на целогодишна заетост на хотелските бази“.

Основна тема на събитието бе новината от последния конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА, че България е 15-тата държава, чиито възможности за балнеолечение и извънболнична терапия са признати за ефективни от 109-те задължителни здравни каси в Германия. Над 70 млн. здравноосигурени германци ще могат да идват за балнеолечение и физиотерапия у нас, за което ще се заплаща чрез германската Асоциация на здравните каси.
Официален гост на събитието бе и вицепрезидентът на Европейската СПА асоциация (ESPA) г-жа Сийка Кацарова която даде много висока оценка на Велинград.Тя сподели,че Велинград е конкурентна медикъл и СПА дестинация.
В дискусията се включиха експертите по балнео и спа туризъм д-р Таня Беличинова, д-р Илза Попова, д-р Димитър Станчев, както и собственици и мениджъри на най-големите хотели в града.
По време на срещата д-р Коев получи висока оценка и признание за работата му в областта на туризма от председателя на Сдружението г-н Златко Златанов: „С неуморната и професионална работа в последните 4 години туристическият бранш и местната власт доказаха, че когато заедно работят за нашия град - няма невъзможни неща и успехите не закъсняват.” Г-н Златанов благодари също и за подобрената инфраструктура, за чистотата в града, която е на много добро ниво. Не спести похвали и за зацветяването и облагородяването на парковите пространства, както и за провеждането на множеството културни мероприятия, което допълнително привлича туристи. Председателя на сдружението завърши с думите: “Преобразяването и обновяването на Велинград през последните 4 години в управлението на д-р Коев вдигна нивото на града и на „продукта“ туризъм.“
Вицепрезидентът на Европейската СПА асоциация (ESPA) г-жа Сийка Кацарова също изказа благодарности на д-р Коев за добрата комуникация и сериозното му отношение към туризма.
Д-р Костадин Коев добави, че: “Направихме от Консултативният съвет по туризъм една работеща структура, която стана двигател на всички положителни промени, които се случиха в най-големия бизнес за града ни, а именно – туризма. Брандът „Велинград“ е разпознаваема марка и прекрасен продукт, който все повече хора от страната и чужбина търсят. Съвместните усилия на община, неправителствен сектор и правителството доведоха и до последната новина – здравноосигурени германци ще могат да идват за балнеолечение и физиотерапия у нас, за което ще се заплаща чрез германската Асоциация на здравните каси. Продължаваме с нови сили и енергия да надграждаме за още по-качествен туристически продукт и още по устойчива градска среда, в очакване на нови и нови гости“.

Радка Димитрова, кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ: Питат ме защо се присъединих към екипа на Костадин Коев. Присъединих се, защото винаги си поставям високи цели и работя упорито за постигането им. И когато изпълнението не е според очакванията, ти се налага да направиш избор. Аз направих своя в името на принципите си и на желанието за още по-ползотворна работа и бъдещето на общината. Като професионалист решавам трудните казуси чрез предлагане на конкретни решения, различни алтернативи и търся това, което ти обединява. Това виждам и в начина, по който Коев работеше последните четири години. Убедена съм, че пътят, по който върви общината, е правилен. Хората сме различни, но е време да се обединим в името на нашия град, който всички ние обичаме.

Емил Моллов, кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ: Когато си получил подкрепа, е нормално и ти да дадеш такава. Костадин Коев показа отвореност и пълна подкрепа за обновяване и модернизиране на образователната инфраструктура на Велинград и прилежащите села. Няма как да не оценим инициативността, отстояването на позиции и активната работа за изпълнение на поетите ангажименти от предишната изборна кампания. Обсъждането „лице в лице“ с жителите на Велинград и населените места от общината на належащите проблеми и възможностите за тяхното разрешаване и бъдещо развитие. Не на последното място беше извоювано доверие от страна на централната власт, което е предпоставка и за подкрепа при реализиране на по-мащабни проекти. Желанието ми да стана общински съветник е свързано с конкретен ангажимент да отстоявам образованието винаги да е с приоритет при изготвянето на общинския бюджет и политиките за развитие на Община Велинград за създаване на по-добра образователна среда. От изключителна важност е подкрепата за културните институции и активното ни участие в техните инициативи с цел запазване и развиване на местните традиции и обичаи. Подкрепа за спортните организации с цел изграждане на навици за спортуване и стимулиране на здравословен начин на живот.


Евгени Янкулов, кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ: През тези четири години кметът Коев ни помагаше много. Винаги, когато беше необходимо сътрудничеството на общината, търсеше начин и намираше решения. Сега дойде ред ние да му помагаме. Изборът да участвам в листата за общински съветници беше лесен. Когато виждаш отдаденост на идеята за развитие на общината, когато виждаш ясни и изпълними цели, когато виждаш енергия и работа за решаването на проблемите, тогава няма място за колебание. Смятам, че мога да бъда полезен най-вече с активността и контактите с различни граждански организации. Вече имаме условия за превръщането на община Велинград в предпочитано място за спорт и отдих. Залавяме се за работа и действаме.

Д-р Чавдар Калъчев, кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ: Едва или има нещо по-мотивиращо от чувството за добре свършена работа. В областта на здравеопазването свършихме много неща. Избрахме нов управител, прекратихме всички неизгодни договори, водещи до натрупване на нови и нови задължения, прекратихме договора с медицинския център, които източваше болницата. Положихме максимални усилия да лицензираме и отворим общински медицински център. Амбицирани сме да продължим по добрия път и да надграждаме, затова продължаваме с инвестициите в посока техническо обезпечаване с медицинска апаратура, в помещения и подобряване на условията в болницата, в лаборатория и център за спешна помощ. Това е пътят да задържим на лекарския състав и медицинския персонал. Общинският физиотерапевтичен център ще бъде от изключителна важност като общинска инвестиция за туризма - най-вече при нашите гости, които отсядат в къщи за гости и семейни хотели. Това е изключително ценна придобивка и още един плюс в услугите, които ще предлага общинското здравеопазване. Знам, че ни чака още много работа, но когато виждаш резултатите и когато имаш съдействието на кмета и общинската администрация, работа върви.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 77.39 %
PM 2.5 µg/m3 30.31
PM 10 µg/m3 39.68

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Barocamera - Hyperbarica