Велинград - online - Градът ни заслужава да бъде управляван от такъв човек 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, March 21
· Първи турнир по тенис на маса за купа „Велинград“
· „Чепинец“ завърши с победа Първата фаза на първенството
· Стартира Втората фаза на първенството в област Пазарджик
· Волейболистките от Дорково са шампиони на областта
Monday, March 20
· МИГ Белово, Септември, Велинград
Thursday, March 16
· На 20 март спират тока за 4 часа заради ремонт на подстанция „Велинград“
Tuesday, March 14
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.03.2023
· Какви са новите правила за снабдяване с дърва за огрев
· Общинската болница е кауза, борбата не е свършила
· Чака се извънредна сесия за болницата
· КРИМИ ХРОНИКА 14.03.2023
· Грижа в дома за 167 самотни възрастни хора
· Възстановиха разкопания участък на ул. „Гергевана“
· Да запазим Клептуза от нечисти ръце
· ARTE Feastival 2023 няма да се проведе
· ИК „Ждраковият род“ предлага да бъде почетен първия учител в Чепинско
· „На мегдана на другата България“ ще помага на „Старото читалище“
· Малки обяви: 14.03.2023
· За година ОДБХ е съставила 8 акта и 41 предписания
· Читалището в Чепино отчете пореден успешен мандат

Градът ни заслужава да бъде управляван от такъв човек
Публикувано 2019-10-15 08:53:48 от Темпо

Казвам се Невенка Ролева и съм председател на Инициативния комитет, издигнал г-н Филип Ангелов за кандидат за кмет на Община Велинград. Иска ми се с няколко думи да обясня на съгражданите ми и на жителите на общината защо заставам за тази кандидатура. На първо място – познавам Филип Ангелов от четиридесет, а може би и повече години. От близо съм наблюдавала развитието му като професионалист във всички области, в които се е изявявал – и като данъчен инспектор в Данъчна служба Велинград, и като мениджър на Банка ДСК клон Велинград, и като главен счетоводител и финансист на Община Велинград.
Всеки човек, който се е срещнал и е провел разговор с него, се е убедил в задълбочените му икономически познания, професионализма, познаването на всички спицифики на местната икономика и на Община Велинград. Поради това аз искам да споделя малко повече за качествата на Филип Ангелов като личност и човек. През годините на моето професионално израстване имах късмета и удоволствието почти осем години да работя редом до него. През тези години той беше мой пряк ръководител – позиция, от която обикновено много лесно се забелязват всички недостатъци и лоши страни на човека, който я заема. Не напразно българите казваме: „Дай на човека власт, за да го видиш колко струва!” През този период успях да оценя у г-н Ангелов качества като човечност, лоялност, екипен дух, управленско мислене, умение да изслушва и да чува проблемите и на хората и на служителите. За тези години успях да го видя как се впуска в битка, за да защитим всеки един клиент, успях да видя как не предаде нито един служител, успях да наблюдавам ежедневно проявите му и на човек, на професионалист. Ето заради всичко това, аз заставам зад неговата кандидатура и съм убедена, че градът ни заслужава да бъде управляван от такъв човек – с професионални знания, управленски умения, мъдър, уравновесен, диалогичен и човечен. Човек, който милее за родния край и търси пътища за неговото добруване и благото на хората! Невенка Ролева

Биографичната справка винаги помага на хората да разпознаят човека, неговия житейски и професионален опит. Представяме ви един от кандидатите за кмет на Община Велинград.
ФИЛИП АНГЕЛОВ е роден на 12.02.1968 г. в гр.Велинград. Основното и средното си образование завършва във Велинград, СОУ „Кирил и Методий“. Висшето си образование получава във ВИИ в София, сегашния УНСС, през 1992 г. със специалност счетоводство и контрол.
Трудовата си дейност е започнал на 01.12.1992 г. като данъчен инспектор в Данъчно бюро Ракитово, където е работил две години, а от 1994 г. е назначен на длъжност главен данъчен инспектор на район Лъджене в Данъчна служба Велинград. Това му дава възможност да се запознае с местния бизнес, а така също и с приходната част на бюджета – местните данъци и такси.
От 01.03.1999 г., след спечелване на конкурс, постъпва на работа в „Банка ДСК“ ЕАД като мениджър на „Банка ДСК“ ЕАД клон Велинград. Работи в банката 13 г. - до 01.07.2012 г. През този период „Банка ДСК“ ЕАД клон Велинград има 3 подразделения: Филиал - Ракитово, Филиал - Батак и Банков офис - Сърница. Това позволява на Филип Ангелов да натрупа административен опит при управлението на персонала и да има познания в банковото дело.
От 20.08.2012 г. постъпва на работа в Община Велинград, като директор Дирекция „Финансова счетоводна дейност“. Работи там до 01.03.2016 г. Всичко това дава възможност на Филип Ангелов да участва в съставянето, приемането, изпълнението и отчитането на бюджета на общината и да се убеди, че тя може да функционира много по-добре. Към днешна дата работи в счетоводна кантора, която обслужва търговски дружества и физически лица от общината и района. Филип Ангелов е семеен, с две деца – син и дъщеря.

БСП-Велинград подкрепя независимия кандидат за кмет на община Велинград Филип Ангелов
Общински съвет на БСП - Велинград изразява своята пълна подкрепа към независимия кандидат за кмет на община Велинград - Филип Ангелов! Човек, който може и знае как с компетентност, честност, почтеност и уважение към хората да управлява за по-добър живот в община Велинград! Неговата програма за управление на общината напълно покрива вижданията и идеите, заложени в платформата на ОбС на БСП- Велинград.
Вярваме, че всички ние искаме град Велинград и населените места от общината да бъдат уютни, красиви и сигурни за живеене. Да имаме по-чиста, по-зелена, по-светла община Велинград, с нови пътища, съвременни училища и детски градини, привлекателен център и цветни квартали. Желанието ни е в община Велинград хората да живеят сигурно и спокойно. За тази кауза заедно ще вложим време и сили. Ще работим честно, открито и разумно, с грижа за хората.
За това на 27-ми октомври нека изразим своята воля, като гласуваме с №56 за кандидатите за общински съветници на БСП и с №68 за независимия кандидат за кмет Филип Ангелов!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 77.39 %
PM 2.5 µg/m3 30.31
PM 10 µg/m3 39.68

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Пречистване на отпадни води