Велинград - online - Отлитаме успели 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, January 31
· Новият клуб по еър бадминтон започва с големи амбиции
· Още победители в игрите по тенис на маса
· „Мишел“ игра в престижен турнир по футзал
Tuesday, January 24
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.01.2023
· Световен рекорд с велинградско участие
· Концесия лесно се дава, но трудно се прекратява
· Падна заповед на РДНСК за премахване на ресторант на Клептуза
· Община Велинград обяви поръчка за обществен превоз на пътници
· Велинград става на 75 години
· Рибар от Драгиново се удави в язовир „Малък Беглик“
· Кой ще спре вандалските прояви?
· КРИМИ ХРОНИКА 24.01.2023
· Равносметката на общинската болница за половин година
· Бабинден - традицията, която Велинград пази и тачи
· Велинград може да получи евросредства за младежки център
· Велинградчанин спечели златен медал за модел на легендарен испански кораб
· Малки обяви: 24.01.2023
· Празник за 154 бабинчета в община Ракитово
· Награди за спортисти с велинградски корени
· Шест отбора се включиха в турнира по тенис на маса

Отлитаме успели
Публикувано 2018-07-03 09:42:19 от Темпо

На 22 юни в читалище „Отец Паисий” тържествено бяха връчени дипломите за средно образование на дванадесетокласниците от Иновативно Средно училище „Св.св.Кирил и Методий” - Велинград, училището „Посланик на Европейски парламент“, работилницата за таланти и изследователи. За нас, учителите, това е поредният успешен, знаков и впечатляващ випуск, който показа висок успех в учението и активно участие във всички училищни и извънучилищни мероприятия. В продължение на пет години нашите учениците полагаха труд, усилия, амбиция, дразновение и постоянство в преследването на поставените цели.
И високите резултати не закъсняха. С успех 6,00 през целия срок на обучение в училище завършиха Здравко Жерев, Величка Чорбова, Калина Благова, Иван Топорчев, Мария Симеонова, Георги Алексиев, Костадин Тодоров, Роза Шуманова, Симона Гълева. Споделяме радостта ви, скъпи момичета и момчета!
Учениците ни имат високи постижения и на Държавните зрелостни изпити. На матурата по български език и литература отличните оценки са 12. С тези оценки ни накараха да се гордеем Величка Чорбова (5,99), Калина Благова, Здравко Жерев, Иван Топорчев, Мария Симеонова, Симона Гълева, Георги Алексиев, Виктория Малчева, Радостин Цингов, Роза Шуманова, Борис Илиев, Десислава Касапова. Учениците ни доказаха, че освен родния език, отлично владеят и чуждите езици, изучавани в училището. Имаме 18 отлични оценки на матурата по английски език, от които две пълни шестици – на Иван Топорчев и Владимир Топалов. Другите отличници по английски език са Благой Кавръков, Здравко Жерев, Борис Илиев, Мартин Ачев, Петър Бадьоков, Мария Симеонова, Любен Клинчев, Десислава Касапова, Виктор Бурдин, Владимир Шумаров, Калина Благова, Мария Лекова, Радостин Цингов, Костадин Тодоров, Антонио Томов. Към списъка с отличниците добавяме и Величка Чорбова, Георги Алексиев – с отлични оценки на матурата по немски език, Борислав Пендаров – с отлична оценка на матурата по география и икономика. Поздравления! Вие сте тези, които ще направят красивите неща в съвременния ни свят.
Благодарение на добрата подготовка в училището ни вече много пъти наши ученици получават престижни сертификати за владеене на английски и немски език. Тази година с такива сертификати са зрелостниците Здравко Жерев, Величка Чорбова, Георги Алексиев, Калина Благова, Иван Топорчев, Роза Шуманова, Радостин Цингов, Владимир Топалов, Велка Коцева, Виктор Бурдин. Постигнатото е повече от повод за гордост, споделен престиж и знак за качествено европейско образование тук.
На тържественото дипломиране г-жа Ани Василева, директор на училището, награди с плакети отличниците и изявените в училищните мероприятия ученици. Плакети за „Посланици на добра воля” получиха учениците, които с изявите си и с личните си качества дадоха своя принос за издигане авторитета на училището. Тези посланици са Радостин Цингов, Владимир Топалов, Велка Коцева, Борислав Пендаров, Благой Кавръков, Мариа Младенова, Спасимира Кривулева, Гина Салапатийска, Кирил Забурдяев. Вълнуващо слово произнесоха г-жа Ани Василева и г-жа Светла Томова, заместник-кмет на община Велинград, член на Училищното настоятелство и майка на дванадесетокласник. Ученици, учители и родители се насладиха на прекрасното изпълнение на певците ни Николета Сачкова, Цветина Вачева, Венелин Каленов. Публиката стана съпричастна на най-хубавите и незабравими мигове от ученическия живот на випуск 2018 чрез филми, изготвени от зрелостнииците. Благодарим на водещите Кристин Костова и Георги Целев, както и на г-н Стоев, организатор на тържеството, които допринесоха за приятните и незабравими емоции в залата.
Нашето послание към зрелостниците ни е да бъдат смели, силни и достойни творци на своите съдби. Нека да са все така устремени към нови простори и високи върхове.
Весела Николова

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 80.20 %
PM 2.5 µg/m3 22.91
PM 10 µg/m3 33.42

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Тоника - Велинград , производтво на билков чай