Велинград - online - Местни избори 2003 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, May 30
· КСТ „Импулс“ - Велинград с 4 златни медала от Гърция
· 6 танцови двойки на „Импулс-Велинград 2002“ с медали от Лариса
· Пет медала за борците от Костандово
Tuesday, May 23
· МИГ Белово, Септември, Велинград
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.05.2023
· Общината ще плаща заради „мълчалив отказ“ на кмета
· Кръгла маса припомни значимостта на училището в Каменица за просветното дело в Ч
· На Клептуза е една идея по-чисто, но проблемите остават
· Болницата като политически въпрос
· Ще ремонтират три улици във Велинград
· Изложба в деня на музеите
· Непознатата история на сградата на читалището в Лъджене
· ДГ „Слънчице“ празнува 50 години
· Ансамбъл „Чепино“ изпълни с живот Старото читалище
· Малки обяви: 23.05.2023
· Спортни събития за юбилея на ОУ „Христо Ботев“
· Трябва да си Ицо Хазарта, за да споделиш обяда на момчетата от ВУИ
· „Да придобиеш опит е важно“
· В деня на спорта - награди за най-добрите през 2022
· Измъчен успех за „Чепинец“

Избори: Местни избори 2003
Публикувано 2003-10-27 17:22:27 от Темпо

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ Независимият кандидат за кмет Емил Моллов даде пресконференция на 20 октомври заедно с членовете на своя предизборен щаб, оглавяван от Величко Ачев. Г-н Моллов простави като акцент в своята управленска програма “работа, работа и пак работа”. В пресконференцията участва и президентът на Балканския университет в София акад. Богданов, който разясни плюсовете за развитие на дистанционно образование във Велинград. Г-н Моллов изрази огорчение от кампанията заради случаите на купуване на гласове и заплахи.

СРЕЩА Вечерта на 22 октомври в лъдженското читалище се проведе среща с независимия кандидат-кмет Георги Колев. Той заяви категорично, че никога не е бил зависим от БСП и че се е оттеглил още през 1999 г. заради непоетата тогава политическа отговорност за изборите. Г- Колев представи програмата си и посочи как изтичат средства от общинския бюджет. След анализ направи прогнозата, че на балотаж отиват Фидел Беев и Неджат Кехайов. В момента районът е в състояние сам да избере кмет, велинградчани трябва да гласуват, каза г-н Колев.

БСП БСП и левоцентристката коалиция “Местни избори 2003” събраха членовете и симпатизантите си вечерта на 23 октомври на централния площад. Програма изнесоха Представителният духов оркестър и мажоретен състав, самодейците от ансамбъл “Чепино”, изпълнители от детската школа “Звънче” и певицата Йорданка Варджийска. Кандидат-кметът Заварин Маров подчерта, че коалицията води кампанията така, че да гледа хората право в очите. Гост на концерта бе депутатът от Коалиция за България Бойко Рашков.

ШЕСТВИЕ С духова музика, мажоретки и автоколона от Чепино до Каменица закри кампанията си независимият кандидат за кмет на общината Александър Даскалов. След като премина през целия град шествието спря на Централния плаж, където отец Ангел отслужи водосвет за здраве и успех, а за участниците имаше импровизирана почерпка.

ФОЛК Две фолк звезди - Татяна и Емилия плюс фойерверки предложи концертът, с който кандидадът на Зелената партия Фидел Беев сложи официален край на предизборната борба. На централния площад се събра огромна публика, сред която имаше и много хора от околните села.

НДСВ Една от интересните идеи на НДСВ в последната седмица бе монтирането на нови кошчета за боклук по централния булевард, за да се демонстрира желание да се работи за чистотата на града. В последния ден от кампанията вицепремиерът Лидия Шулева посети Драгиново, където подари компютър с принтер и телевизор на училището и на специална среща с учителите изслуша техните проблеми. Вечерта на площада в кв. Каменица НДСВ закри кампанията с концерт, а да подкрепят независимия кандидат-кмет Николай Делиев и общинсите съветници от НДСВ дойдоха Л. Шулева, В. Милтенов и Ив. Димитров. Концертът започна с изпълнения на Мария Нонева-Мичона и ансамбъл “Чепино”. Истинската кулминация дойде с фойерверките и концерта на рок-група “Сигнал”, която изсвири най-обичаните си хитове и две нови песни от последния си албум “Империята”.

ДИСКОТЕКА Кандидатът за кмет от коалиция “За община Велинград” Цветан Дафов закри своята кампания, като покани младежите в дискотека “Пикадили”. Специални покани получиха момчетата и момичетата, които за първи път гласуват на тези местни избори.

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 92.16 %
PM 2.5 µg/m3 33.42
PM 10 µg/m3 36.36

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Barocamera - Hyperbarica