Велинград - online - РУМЕН АПОСТОЛОВ, независим кандидат 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, September 20
· Първият учебен ден се превърна в урок за доброто
· Тече кампания за пробно машинно гласуване за изборите
· ИЗБОРИ ЗА 48 НАРОДНО СЪБРАНИЕ
· За десети път доброволци се включиха в кампания за почистване
· Силна буря в Сърница
· С над 197 000 туристи Велинград е най-предпочитаният СПА курорт
· В областта се проведе полицейска спецакция
· Концерт на световно ниво в памет на Николай Гяуров
· Марена Балинова отново подкрепи базиликата “Св. Николай Чудотворец” в Ракитово
· Престижни награди за Младежката музикална формация
· 13 години СНЦ „МИГ Белово, Септември, Велинград“
· Малки обяви: 20.09.2022
· Старото читалище има нов покрив
· IN MEMORIAM: Почина треньорът Борис Чолев
· Книгата „Д-р Дошкинов - Човекът-Лекар“ на първа среща с читатели
· Оспорвана надпревара в състезанието „Млад пожарникар“
· „Чепинец“ с нова убедителна победа
· Плувците ветерани завоюваха общо 35 медала
· 8 финала и 6 комплекта медали за КСТ „Импулс – Велинград 2002“
· Силен старт в новия състезателен сезон за КСТ „Импулс“

Кандидат кметове: РУМЕН АПОСТОЛОВ, независим кандидат
Публикувано 2003-09-29 21:12:33 от Темпо

Роден през 1968 г. във Велинград. Средно специално образование от СМУ “Ф. Дзерджински”, висше образование по право от ЮЗУ - Благоевград. От 1988 до 2002 г. служител в РПУ - Велинград. Очаква вписване в Адвокатската колегия и се подготвя за докторатура в СУ. Семеен, с две деца.
1. Аз съм един от Вас. Искам да продължа започнатото от моя дядо, който е бил един от най-заслужилите кметове на с. Чепино. Като независим кандидат предлагам на избирателите чистото си минало и светлото си бъдеще. Смятам, че имам уменията да обединя усилията на всички жители на Велинград и заедно да го направим един европейски град. Проблемите, които предстоят да решим, нямат цвят и тези обикновени хора, които ще гласуват за мен, ще гласуват за своята независимост. Считам, че патриотизмът в България не е мъртъв, но тук не се дава възможност на младите да се докажат. Трябва всички да се преборим с равнодушието, апатията, да присъстваме и да вземем активно участие в обществено-политическия живот на града.
2. Велинград пълзи в правилна посока. Не случайно няколко месеца преди изборите започнаха да се асфалтират улици, да се правят тротоари, да се хвърля прах в очите на съгражданите ни. В последните 12 г. управляващите ни лъжат и обират не само материално, но и духовно. Смятам, че обикновените хора сме заложници на политически интриги, конфликти и интереси на партии, подложени сме на психологически и финансов натиск. Чрез честото допитване до гражданите под формата на местни референдуми, благодарение на житейския опит на възрастните и желанието на младите хора да живеят в един обновен европейски град, ще изплуваме от тинята, в която се намираме.
3. Оценката ми е незадоволителна, защото велинградският ОС е на първо място в Пазарджишка област по приети незаконосъобразни решения. Спирането и отмяната им не е прищявка на областния управител, а е резултат от непознаването на редица закони: ЗМСМА, ЗА, ЗАП, ЗДС, ЗВС. Общинският съвет не успя да наложи собствен стил на работа и да контролира функциите на изпълнителната власт. Библията казва: по делата им ще ги познаете. Очаквам от бъдещия ОС да се състои от независими общински съветници, които да работят единно за интересите на всички. Стига партийни интереси, продиктувани от машинациите на икономически групировки и корумпирани политици.
4. Добре е такива печеливши обекти да останат в портфейла на общината за покриване нуждите на общинския бюджет. При невъзможност общината да ги стопанисва и обновява (като изключим съзнателното антинародно отношение с цел да бъдат доведени до фалит и продадени на безценица), те да бъдат отдадени на концесия съгласно Закона за концесиите и правилника му, или съвместно управление с физическо или юридическо лице, но Общината да запази правото си на “Златна акция”, с което да контролира недобросъвестни стопани с цел запазване интересите на жителите. Друг въпрос е дали вече не е късно да говорим за бъдещето на Кооперативния пазар, тъй като неговата съдба ще бъде решена от ВАС в най-скоро време.
5. По отношение на екипа: съгласно чл.6 от Върховния закон на РБългария всички хора се раждат свободни и равни по права и достойнство и не се допускат никакви привилегии, основани на религия, раса, пол, етническа или политическа принадлежност. В моя екип ще участват доказани професионалисти, например: в спорта и туризма Иван Лебанов, Илия Георгиев и др.; в културата г-н Мечев и във всички области заедно българи, българо-мохамедани, роми. Хората сами дирижираме съдбата си. Напук на мизерията и отчаянието, до което ни доведе политико-мутринската мафия, ще трябва да се обединим и взаимно да си помогнем. Активно взаимодействие между Общината, специализираните органи и правосъдието за гарантиране на личната ни сигурност и имуществената ни неприкосновенност. Това ще е новият стил на общинско управление, утвърждаващ авторитета на Велинград като голям бъдещ спортен, културен еврепойски град.

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 78.99 %
PM 2.5 µg/m3 29.49
PM 10 µg/m3 31.91

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Barocamera - Hyperbarica