Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.02.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.02.10
Публикувано 2010-02-02 08:50:14 от Темпо

КРАСИВА БЪЛГАРИЯ От програма “Красива България” обявиха спечелените проекти, които ще съфинасират през 2010 г. Сред тях е ремонтът на дома за възрастни хора “Ела” във Велинград. Договорът с община Велинград ще бъде подписан в средата на февруари.


ОЛИМПИАДА Кметът Иван Лебанов участва в общото събрание на Българския олимпийски комитет на 27 януари в София. БОК определи състава на българската делегация за участие в Зимните олимпийски игри във Ванкувър, които започват на 12 февруари.

ОСПОРВАНЕ Административният съд в Пазарджик отмени решенията на Общински съвет - Ракитово за замяна на общински имот в местността “Дъното” с едноетажна сглобяема къщичка на “Заводски строежи-ПС - Пазарджик” АД в местността “Атлиман” в Китен. Делото бе образувано по искане на областния управител с мотив, че общинският имот е в режим на съсобственост с “Български пощи” ЕАД. Спорът може да стигне и до Върховния административен съд.

ГЕРБ Политическа партия ГЕРБ получи общинско помещение в старата сграда на община Велинград. Въпреки че от лятото е парламентарно представена сила, досега партията ползваше частно помещение. Новият партиен офис на ГЕРБ е на първия етаж в старата община.

ПОКАНА Инициативният комитет “Да поработим за Велинград” кани жителите на кв. Каменица на 4 февруари в 17.30 часа в залата на читалището. Ще се проведе квартално събрание под девиза “Каменчани, на работа!”.

ПРОФЕСИОНАЛНИ На разширено заседание на областната Комисия по заетост беше приет проект за държавен план-прием за професионално обучение за следващата учебна година. Професионалните училища в област Пазарджик предложиха 104 паралелки, някои от които с нови специалности. За 2009/2010 г. бяха предложени 73 професионални паралелки, но бяха създадени едва 46.

СПОР Ракиовската фирма “Деймос” спечели съдебния спор със СД “Братя Бееви” и на ниво Апелативен съд - Пловдив. Апелативните съдии отхвърлиха иска на СД “Братя Бееви” към “Деймос” за сумата от над 70 000 лева по договор за пренос на оптични данни от 2003 г. Пловдивският съд потвърди решението на окръжния, че претенциите на събирателното дружество към “Деймос” са неоснователни. Решението може да се обжалва пред ВКС.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай