Велинград - online - Ученическите униформи засилват екипния дух 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ученическите униформи засилват екипния дух
Публикувано 2010-02-02 08:33:55 от Темпо

От 18 януари всички ученици на Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” носят новите си униформи. Анкета, проведена през 2008 г., показа, че над 70% от гимназистите искат да имат училищни униформи. Това бе и поводът ръководството на училището да подготви и спечели проекта “Моята униформа на лесовъд”, финансиран от националната програма “Училището - желана територия на ученика”. Общата стойност на проекта е 48 000 лева, от които 35 000 лева са по програмата, а останалите са осигурени от гимназията. Голям жест са направили и трите фирми, избрани да ушият униформите, които са се отказали от част от печалбата си.

На 27 януари в залата на Художествената галерия директорът на ПГГС “Хр. Ботев” инж. Стефан Шулев представи резултатите от проекта. Неговата оценка е, че връщането на униформите засилва екипния дух, мотивира учениците за повече труд, преодолява част от социалните различия.
На същата среща 10-те клуба, изградени в гимназията през октомври 2009 г. по проекта “Да направим училището привлекателно за младите хора”, отчетоха първите резултати от своята 3-месечна дейност: посещения на Стария чарк и пъстървовото стопанство, инициативите за засаждане на кедрови дръвчета за вяра, добро и сполука и “Коледно дръвче в саксия”, изработването на уеб-страници на клубовете и още много начинания, които ще продължат да се развиват. Г-н Георги Кривулев, преподавател в гимназията, обобщи, че откакто клубовете работят, учениците си поставят цели и нещо се случва.
Поздрави за успешната дейност на ПГГС “Хр. Ботев” по проекти отправиха председателят на Общинския съвет Мустафа Джамбаз и зам.-кметът Георги Янчев. Сред гостите на срещата беше и дългогодишният директор на училището Иван Чешмеджиев.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола