Велинград - online - 11 талантливи деца получиха парични награди от “Ротари клуб” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, July 04
· „ВКТВ“ има нов врид управител
· Съветниците гласуваха поредица от решения за минерални води
· СЕСИЕН ОБЕКТИВ 26.06.2023
· Общината мълчаливо отказва информация за финансиране на фестивал
· Работна среща по проект за горското биоразнообразие
· Велинградчанин отглежда заедно марихуана и домати
· Международният фестивал „Дъга над Клептуза“ събра стотици талантливи деца
· „Моралът е доброто”
· Три дни ще е празникът на Ракитово
· КРИМИ ХРОНИКА 04.07.2023
· Малки обяви: 04.07.2023
· „Здравче-Венче“ с награда от Полша и нова постановка
· С поредица участия ВГ „Велина“ демонстрира творчески подем
· 20 години Мъжка фолклорна група „Каменчани“
· За 4 дни Велинград стана европейска столица на младежкото ориентиране
· Петър Мицин спечели титла на 200 м бътерфлай
· Ще възстановят пътеката от Локвата до Бялата скала
Wednesday, June 28
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.06.2023
· През целия юли: над 60 събития в Празниците на културата
· Половин век с велинградските Празници на културата

11 талантливи деца получиха парични награди от “Ротари клуб”
Публикувано 2009-02-03 08:41:13 от Темпо

11 деца от Велинград, Ракитово, Сърница и Драгиново получиха парични награди от “Ротари клуб - Велинград”. Клубът разпредели 4500 лева, събрани с помощта на участниците и дарителите по време на Коледния благотворителен бал на 18 декември 2008 г. Както бе обявено предварително, средствата бяха предназначени за деца, чиито постижения в изкуството, спорта и науката са гордост за общините Велинград и Ракитово.
Наградите бяха връчени вечерта на 27 януари в конферентната зала на парк-хотел “Олимп”, в присъствието на наградените, техните ръководители, родители и близки. Церемонията започна с традиционната молитва на “Ротари” за мир и добруване по света и продължи с филм за историята на най-голямата частна неправителствена организация в света и дейността на клубовете на “Ротари” в България. Г-жа Боряна Белухова приветства гостите и подчерта, че мисията на ротарианците е да възтържествува доброто и приятелството. Д-р Илза Попова обяви имената на наградените с благодарност за техния талант и за големия процент труд на децата, родителите и ръководителите. “Ротари” не прави класиране, всяко от постиженията е стойностно и достойно за уважение.
И тази, както и миналата година, ротарианците определиха награда за най-добрата двойка на Клуба за спортни танци “Импулс” Георги Ганев - Вероника Гаджева - трикратни абсолютни шампиони на България. През 2008 г. заедно с тях се радвахме на успехите им и бяхме горди и развълнувани да ги видим на най-високото място на почетната стълбичка във Виена. Много участия в България, Черна гора, Босна и Херцеговина и много награди за “Звънче” и за Велинград донесе Анелия Рачева, чийто глас и присъствие на сцената винаги печелят и адмирациите на публиката. Единствената във Велинград носителка на шампионски титли от държавни първенства в два спорта (плуване и триатлон) е Вангелина Драганова от ПК “Белмекен”. Към нейната награда д-р Попова прибави пожеланието за медал от предстоящата детска олимпиада по плуване и достигане на върхове и в международни състезания.
За поредицата от първи места в национални конкурси за стихове, рисунка и есе награда получи Мария Гаралова от Ракитово. Надежда Кръстева и Стойчо Андонов от Професионалната гимназия по икономика и туризъм “Ал. Константинов” бяха отличени за постиганото от тях трето място на националния конкурс по счетоводство.
Димитър Дановски от Професионалната гимназия по горско стопанство “Хр. Ботев” получи награда за спечелените призови места от републикански и международни турнири по канадска борба. “Ротари” награди четвъртокласника от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” Сунай Юсеин, възпитаник на вокалната група “Караоке”, носител на сребърни медали и награди от множество фестивали и конкурси.
Мирослав Налбантов от ОУ “М. Драгинов” в Драгиново впечатли с първи места на областно ниво в националните олимпиади по история и физика и второ място по биология, както и с най-високия бал в на областно ниво в приемните изпити след VII клас.
Ахмед Семерджиев, седмокласник от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” в Сърница, заслужи наградата си с първи места в училищни конкурси и спортни състезания.
По време на награждаването имаше много аплодисменти не само за наградените, а и за техните ръководители, треньори, учители. Имаше много пожелания тази година успехите да са още повече и още по-значими, а от своя страна “Ротари клуб” ще продължи да помага на младите таланти в общините Велинград и Ракитово.
Елена Баева

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 79.10 %
PM 2.5 µg/m3 34.25
PM 10 µg/m3 36.50

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Тоника - Велинград , производтво на билков чай