Велинград - online - Два бронза за “Импулс” от Сърбия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Два бронза за “Импулс” от Сърбия
Публикувано 2008-10-07 08:29:13 от темпо

Поредното добро представяне записаха възпитаниците на Клуб по спортни танци “Импулс” в международно състезание. Това стана на Откритото първенство на Сърбия (IDSF international), което се проведе в западната ни съседка на 28 и 29 септември. Бронзовите медали за велинградчани спечелиха Георги Ганев - Вероника Гаджева и Христо Гръчки - Весела Димова.
Първата наша двойка се качи на стълбичката на победителите в категорията на юноши старша възраст, латиноамерикански танци, а втората в стандартните танци, но при младежите. Успехът на Гръчки - Димова се засилва от факта, че те на практика спечелиха трето място в по-голямата възрастова група. В другите видове танци Ганев - Гаджева записаха две 6-ти места (при юн. ст. възраст, стандартни танци и при младежи латиноамерикански танци), Гръчки - Димова едно 7-мо (юн. ст. възраст, латина) и едно 4-то (юн. ст. възраст, стандартни танци).Престижни бяха класиранията и на останалите наши представители на турнира в Сърбия. Стефанин - Макнева достигнаха до четвъртата позиция при юноши старша възраст, а Каменов - Глиндеман до 11-та в същата възраст.
Седмица преди състезанието в Сърбия се проведе Открит турнир в Шумен, където две двойки на “Импулс” взеха участие. В клас 18 В Андрей Минчев - Елена Думанова достигнаха до 4-то място в латинотанците, а Георги Ганев - Алекс Козова в клас D достигнаха до сребърните медали.
От началото на настоящата седмица треньорът на “Импулс” Петър Милчев заедно с двойката Димитър Стефанин - Даниела Макнева е в Англия, където велинградският клуб ще вземе участие в може би най-стария и престижен турнир в целия свят – “Интернешънъл”. Той е с 82-годишна история и се провежда в рамките на 3 дни в английския града Брентууд и в “Роял Албърт хол” в Лондон. Участие в турнира ще вземат повече от 4500 двойки от над 60 страни. Целта пред нашите участници е да се класират за 1/8 финалите.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай