Велинград - online - Сесията: 60 точки = килограм и половина хартия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Сесията: 60 точки = килограм и половина хартия
Публикувано 2008-07-29 08:57:33 от Темпо

Дневният ред за редовната сесия на Общинския съвет на 31 юли включва 60 точки, а предварително раздадените на хартия материали тежат точно 1.425 кг.
Огромен процент от решенията, които ще трябва да гласуват съветниците, са свързани с частични изменения на регулация, ликвидиране на съсобственост, договори за ползване на общинска собственост.
Готови са и ще се гледат подготвеният от председателя Борис Голомехов отчет за 6-месечната дейност на Общинския съвет и отчет за изпълнение на взетите през периода решения. По предложение на ГЕРБ ще се обсъди наредба за реда и начина на организиране на обществени обсъждания в община Велинград. Съветниците ще разгледат справка за касовото изпълнение на местните приходи за първите 6 месеца на 2008 г. В сферата на образованието ще се гласуват маломерните паралелки в училищата, които трябва да бъдат одобрени преди новата учебна година и отпускане на 35 948 лева за съфинансиране по проекта “Безопасно училище”. Няколко решения предстоят в социалната сфера: даване на съгласие в бившата столова на старата сграда на общината да заработи Център за социална рехабилитация и интеграция и за разкриване на дневни центрове за стари хора.
Отново влизат в дневен ред искането на ракитовската “Деймос” ЕООД за прокарване на оптически кабел през публична общинска собственост и на Стефан Станудин за земеделски имот в м. Калище.
По предложение на съветници, които са провели на място среща с жителите на Мечо корито, бе включена точка за започване на процедура за създаване на кметство Мечо корито.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай