Велинград - online - ВК „Велинград волей“ се готви за първенствата и спечели проект към ММС 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, April 13
· Пещерата Лепеница отваря врати за посетители
Tuesday, April 06
· ОКОНЧАТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.04.2021
· 16 750 велинградчани гласуваха за новия парламент
· За седмица: двойно повече болни с Ковид-19
· Изборният ден в областта
· 52% активност в Ракитово
· Сърница: най-висока активност и 82% за ДПС
· Подготовката за изборния ден
· Предизборната кампания във Велинград
· Опрощават наемите на затворени търговски обекти
· Читалището в Чепино с ремонтиран покрив след дарителска кампания
· Проект „Емблема на Драгиново“
· Пандемията съкрати Програма „Великден“
· ЧИСТ ВЕЛИНГРАД: Доброволци запретнаха ръкави и чистят
· Малки обяви: 05.04.2021
· На първа инстанция: Частична отмяна на решението на КПКОНПИ срещу кмета на Ракит
· СЕДМИЦА НА ГОРАТА: Природонаучен музей във Велинград - една неосъществена идея
· Шестокласници направиха плашила за изложба в „Етъра“
· Априлски маратон на четенето в Ракитово

ВК „Велинград волей“ се готви за първенствата и спечели проект към ММС
Публикувано 2021-02-23 09:12:40 от Темпо

След дългата пауза, наложена от карантинните мерки заради КОВИД-19, дойде време да се разрешат спортни прояви и състезания. Това важи и за волейболните първенства на страната, в които със свои отбори в различните възрастови групи участва и ВК „Велинград волвй“. Известен е вече и спортният календар на Българската федерация по волейбол за провеждане на държавните първенства. Отборите на ВК „Велинград волей“ участват в регион „Тракия“, който обединява отбори от областите Пловдив, Пазарджик и Смолян.

Първи започват своите срещи кадетките (родени 2004 и 2005 г.). Те ще играят на 6 март в Пловдив срещу отборите на „Марица“ (Пловдив), „Родопа“ (Смолян), „Девин“, „Тополово“ и „Хебър“ (Пазарджик). Регламентът предвижда чрез жребий да се определят двойки и чрез елиминация победителите продължават напред. Първите два отбора се класират за следващия етап на първенството. Прекадетите (родени 2006 и 2007 г.) ще играят на 13 март в Пловдив срещу съставите на „Виктория волей“ (Пловдив), „Родопа“ (Смолян), „Хебър“ (Пазарджик0, „Локомотив“ (Пловдив) и „Белово“.
На 27 март стартират прекадетките (род. 2006 и 2007 г.), които ще играят в Панагюрище, а техни съперници ще бъдат отборите на „Пан“ (Панагюрище), „Хебър“ (Пазарджик), „Марица“ (Пловдив), „Родопа“ (Смолян“ и „Девин“.
Отборът на момчетата, подени 2008 и 2009 г., ще премерят сили на 17 и 18 април в Пловдив срещу връстниците си от „Хебър“ (Пазарджик), „Виктория волей“ (Пловдив), „Лпкомотив“ (Пловдив‘, „Родопа“ (Смолян), „Левски“ (Карлово) и „Белово“.
На 24 и 25 април в надпреварата се включва и отборът на момичетата, родени 2008 и 2009 г. В тази възраст е позволено в отбора да бъдат включени до 4 състезатели от набор 2009 г. В Панагюрище ще се противопоставят на момичетата от отборите на „Пан“ (Панагюрище), „Белово“, „Марица“ (Пловдив), „Хебър“ (Пазарджик) и „Тополово“.
На 22 май стартират и момчетата, родени 2009 г. и по-малки, които които ще играят в Панагюрище срещу отборите на „Пан“ (Панагюрище), „Марица“ (Пловдив“, „Тополово“, „Белово“ и „Виктория волей“ (Пловдив).
Отборът на момичетата, родени 2009 и по-малки, ще играят на 23 май в Пазарджик, където ще срещнат съставите на „Хебър“ (Пазарджик), „Пан“ (Панагюрище), „Виктория волей“ (Пловдив0, „Белово“, „Асеновград‘, Родопа“ (Смолян“ и „Левски‘ (Карлово).
По повод 1 юни – Деня на детето – е насрочено провеждането на турнир под наслов „Детски волей‘, който ще се проведе в Панагюрище и в него ще могат да участват представители на всички волейболни клубове от регион „Тракия“.
За поредна година ВК „Велинград волей“ беше одобрен за участие в Програмата „Спорт за децата в свободното време“ към Министерството на младежта и спорта (ММС). Усилията ще бъдат насочени към организиране и провеждане на спортни занимания за деца през 2021 г. Основна цел на Програмата е да се създадат на условия и възможности за практикуване на спорт от деца в свободното им време с оглед подобряване на тяхното здраве, физическа дееспособност и спортно развитие. Продължителността е 6 месеца с начална дата 1 март и с край – 31 август. По Програмата са осигурени топки, мрежи, конуси и всичко необходимо за нормално провеждане на заниманията. В тях ще бъдат включени 60 деца, по 30 момичета и момчета, ученици от IV, V и VI клас, които ще сформират групи за практикуване на спорта волейбол. От тези деца ще се изберат бъдещи волейболисти, които ще попълнят отборите на клуба. Заниманията ще се провеждат 6 пъти в седмицата по 2 часа на ден във физкултурните салони на двете средни училища във Велинград. В понеделник, сряда и петък децата ще тренират в СУ „Васил Левски“, а във вторник, четвъртък и събота в СУ „Св. св. Кирил и Методий“. При подходящо време ще се ползват и спортните площадки в дворовете на учебните заведения. Председателят на волейболния клуб Димитър Санкев изразявт своята благодарност към директорите на двете училища за проявеното разбиране и съдействие. Благодарности и за подкрепата на общинското ръководство за помощта към клуба, когато това е било необходимо.
Темпо

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-04-14 20:12:55
Температура 8.90°C
Топл. индекс 8.45°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#115 39

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 87.59 %
PM 2.5 µg/m3 12.93
PM 10 µg/m3 23.25

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Пречистване на отпадни води