Велинград - online - Обновиха общината и пощата в Сърница 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, January 31
· Новият клуб по еър бадминтон започва с големи амбиции
· Още победители в игрите по тенис на маса
· „Мишел“ игра в престижен турнир по футзал
Tuesday, January 24
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.01.2023
· Световен рекорд с велинградско участие
· Концесия лесно се дава, но трудно се прекратява
· Падна заповед на РДНСК за премахване на ресторант на Клептуза
· Община Велинград обяви поръчка за обществен превоз на пътници
· Велинград става на 75 години
· Рибар от Драгиново се удави в язовир „Малък Беглик“
· Кой ще спре вандалските прояви?
· КРИМИ ХРОНИКА 24.01.2023
· Равносметката на общинската болница за половин година
· Бабинден - традицията, която Велинград пази и тачи
· Велинград може да получи евросредства за младежки център
· Велинградчанин спечели златен медал за модел на легендарен испански кораб
· Малки обяви: 24.01.2023
· Празник за 154 бабинчета в община Ракитово
· Награди за спортисти с велинградски корени
· Шест отбора се включиха в турнира по тенис на маса

Обновиха общината и пощата в Сърница
Публикувано 2019-07-02 08:58:20 от Темпо

Изцяло обновената след ремонт административна сграда на Общинска администрация - Сърница и станция на „Български пощи” беше открита на 26 юни 2019 г. Събитието събра много официални госит: Росен Желязков – министър на транспорта, Халил Летифов – председател на Комисията по транспорт в Народното събрание и заместник-председател на парламентарната група на ДПС, НП Джънг Джингю – посланик на Република Корея в България, Ваньо Тодоров – парламентарен секретар на МТИТС, Деян Дънешки – главен изпълнителен директор на „Български пощи” и др.

Кметът на Община Сърница Неби Бозов припомни състоянието на сградата при обособяването на общината, когато в кметството не бяха извършвани никакви ремонти за период по-голям от 20 години. Той благодари на всички ресорни институции и длъжностни лица на най-високо партийно и управленски ниво, както и на хората, спомогнали с много усилия и упорит труд редицата реализирани проекти с общинско, национално и европейско финансиране да станат реалност. Като следваща стъпка предстоят ремонти на оставащите стаи, стълбищата и коридорите. За тази цел е изготвен проект за интериорен дизайн на сградата, който предвижда поставяне на нови мебели и обзавеждане, за да се осигури благоприятна работна среда като на институция от европейско ниво.
Министър Желязков изрази задоволство и радост, че Община Сърница се развива с толкова бързи темпове и за малкото време, през което е административен център, реализираме множество и големи за мащабите ни проекти.
Посланик Джънг Джингю благодари за оказаната му чест да бъде почетен гост на събитието. Той сподели, че за първи път е в Сърница, но е изключително очарован от топлото ни посрещане и невероятната природа, а също така и приятно изненадан от големия брой инфраструктурни проекти, които се реализират в момента. Обеща да работи за сътрудничеството между нашите две страни и то най-вече в областта на туризма.
Децата от танцова формация „Родопски славей” при СУ „Св.св. Кирил и Методий” с ръководител Надя Боризанова зарадваха всички с изпълнението на български народни танци.
В административната сграда на Община Сърница се извършват над 90% от услугите за гражданите, в това число и пощенските услуги, предоставяни от „Български пощи”.През последните 4 години със средства от общинския и държавния бюджет и финансиране по европейски програми се изгради център за иновативни услуги, подмени се изцяло дограмата и санитарните възли, изгради се парна инсталация с котел и денонощно видеонаблюдение. Работните места се оборудваха със съвременни компютърни конфигурации и мултифункционални устройства, като е внедрен и софтуер за обезпечаване на работния процес в съответствие с изискванията за електронен трансфер. През 2018 г. Община Сърница съвместно с „Български пощи” успешно реализира проект по програма „Красива България”, с който се постави външна топлоизолация на сградата, нова силиконова и мозаечна мазилка, подмяна на покрива, поставяне на окачени тавани в стаите и коридорите, монтиране на первази по прозорците от вътрешната и външната страна, цялостна подмяна на осветителните тела с енергоспестяващи лампи, монтаж на пожароизвестителна система и осигурена система за мълнезащита. Така днес сградата осигурява комфорт и удобство и за работещите, и за гражданите на община Сърница.
Темпо

 
SPA Hotel-Olympic


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Атмосферни условия
2021-12-16 08:40:50
Температура -1.70°C
Топл. индекс -3.21°C
Отн. влажност 99.90%

Финни прахови частици
No
PM 2.5
This example uses the method to display full HTML content in the expander
PM 10
#1120 291

0 µg/m³     50              100
       25               75                 


Средна стойност за последните 24 часа
Влажност 89.66 %
PM 2.5 µg/m3 16.17
PM 10 µg/m3 27.71

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

Вила


Пречистване на отпадни води