Велинград - online - “Звънче” отново огласи Малта 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънче” отново огласи Малта
Публикувано 2018-05-08 08:42:42 от Темпо

В Ла Валета, Малта се проведе международният конкурс „Euro stars”. От музикална школа „Звънче“ две деца бяха поканени лично от директора на конкурса Мартин Дегабриеле - Ванеса Баева, 12 год. и Цветина Вачева, 17 год.

Като техен вокален педагог–ръководител ходя вече за трети път и всеки път виждам все нови и интересни неща по отношение на организацията, а тя е перфектна. Всеки ден се организират екскурзии до забележителности, по този начин човек се запознава с културата и бита на тази островна държава. В конкурса тази година взеха участие деца от 14 държави: Малта, Италия, България, Сърбия, Босна и Херцеговина, Румъния, Естония, Латвия, Молдова, Черна гора, Кипър, Швеция, Македония, Литва. Журито беше международно. Конкурсът беше изключително силен, имаш чувството, че се намираш на Евровизия - прекрасни изпълнения, прекрасни гласове! Общо учасниците бяха 105.
В групата на 12-годишните Ванеса се представи много добре и получи награда – медал и „Сертификат за достойно изпълнение и представяне.“ Точките й бяха между 27 и 28 от общо 30 .
В групата на Цвети нещата стояха на още по-високо ниво. Същото, което казах за Ванеса, се отнася и за Цвети. И тя попадна в групата на първите осем и получи своя медал, подкрепен със „Сертификат за достойно представяне. Пожелаваме им много здраве, успехи и бодро да се изкачват по стълбичката на успеха.
Йорданка Казалиева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води