Велинград - online - Чест, удоволствие и гордост 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Чест, удоволствие и гордост
Публикувано 2018-01-02 10:01:49 от Темпо

Така определи гостуването на ракитовска сцена Йорданка Казалиева. Заедно с Иван Казалиев те успешно ръководят ДЮВИШ „Звънче“ и довеждайки своите „малки диаманти“ в салона на НЧ „Будилник“, искаха и успяха да потопят ракитовската публика в свещеното тайнство на Коледа.

Две седмици предварително сем. Казалиеви поканиха ракитовци с красиви плакати. Отговарящата за културата в общината Елена Димова, родители на децата, приятели лично отправиха покани, но за съжаление прекрасният концерт прозвуча в полупразната и полуотоплената зала на читалището.
Но пък как прозвуча! Зашеметяващо, ангелогласно, покоряващо. Както каза едно от „звънчетата“ Михаела „Сякаш в Коледната вечер изчезва цялата човешка суета… Светът е бял и чист, а празничното настроение опиянява, сгрява и ни прави по-добри“. Именно това почувстваха зрителите след изпълненията на Ана-София Тоданова, Красимира Маркова, Калина Деспотска, Мария Кошеджийска, Цветина Вачева, Николета Сачкова, Михаела Нанова, Гергана Мечева, Ванеса Баева, Христина Гагова, Александър Дамянов и Венелин Каленов. Уникални изпълнения – солово и в дуети, на коледни песни, евъргрийни, незабравими детски песни.
И за да бъде въздействието покоряващо, децата-бъдещи звезди, прочетоха и коледни стихове и послания, стопляйки публиката с обръщението „Мили хора“. До сълзи разчувстваха думите на г-жа Казалиева. Чаровната дама е признат специалист, но показа, че е и голям човек. Въпреки огорчението от обстоятелствата, тя заяви, че посещението в Ракитово за тях е „чест, удоволствие и гордост“. Благодари на мажоретния състав към Младежкия духов оркестър „Д. Мечев“ с ръководител Биляна Масларова и на КСТ „Импулс“ с ръководители Петър Милчев и Мая Кондарева, които благородно и благотворително участваха в концерта.
Местното ръководство се отчете с поздравителни адреси. Да уважат труда и таланта на звънчетата бяха дошли Цвета Спасова и Илияна Гешева от ОА – Велинград и общинският съветник Георги Янчев. Звънчета звъняха в предколедната вечер. Малцина ги чуха и видяха, но дори и един човек да бяха дарили с вярата, надеждата и любовта, която струеше от тях, си струваше труда и студа. Бъдете благословени, мили звънчета!
Невена Павлова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води