Велинград - online - Лидия Нанова и Даниел Бошнаков спечелиха бронзови медали 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Лидия Нанова и Даниел Бошнаков спечелиха бронзови медали
Публикувано 2017-10-03 08:48:41 от Темпо

От 22 до 24 септември Юндола, Куртово и Белмекен станаха домакини на Държавното лятно първенство по ски бягане с ролкови кънки за всички възрастови групи: момичета и момчета младша възраст, родени от 2006 до 2009 г., момичета и момчета старша възраст, родени 2004 и 2005 г., юноши и девойки младша възраст, родени 2002 и 2003 г., юноши и девойки, родени 2000 и 2001 г., юноши и девойки старша възраст, родени 1998 и 1999 г., мъже и жени - родени 1997 г. и преди нея.
За състезанието се записаха 122 състезатели от 9 клуба, сред които и скиорите на СК „Атлас” от Велинград с треньор Тодор Гълев. Извън този брой взеха участие и състезатели от Русия, Полша и Казахстан. В състезанието се включиха и най-добрите български ски бегачи - Веселин Цинзов и Йордан Чучуганов при мъжете, Нанси Окоро и Антония Григорова при жените.
Ски бегачите на велинградския СК „Атлас” се представиха много добре и спечелиха два бронзови медала. 7 от всичките 11 състезатели взеха участие в лятното първенство. В кроса на 5 км при юношите мл. възраст до 16 г. Даниел Бошнаков завърши трети. Същият успех постигна и Лидия Нанова, която се класира трета също на крос 5 км при девойките ст. възраст до 18 г. Съвсем малко не достигна на Даниел и Лидия да спечели по още един бронзов медал. Д. Бошнаков остана четвърти в масовия старт – 10 км. Л. Нанова завърши четвърта на масовия старт – 6 км в изкачването. На четвърто място завърши и Райна Коюва-Калайджиева при жените на 6 км в изкачването, като само 4 сек. я разделиха от бронза. В масовия старт на 2 км в изкачването при момичетата ст. възраст до 14 г. Екатерина Андреева, Надя Костова и Симона Велкова се наредиха съответно на 9-то, 10-то и 14-то място. В кроса на 2 км Симона Велкова е десета, Екатерина Андреева – 13-та и Надя Костова – 17-та. Александра-Ан Влахова се класира осма на изкачването на 6 км в масовия старт при девойки ст. възраст до 18 г. и на 9-то място в кроса на 5 км.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води