Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.08.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.08.17
Публикувано 2017-08-29 10:05:53 от Темпо

ДАНЪЧНИ В разгара на туристическия август във Велинград продължават данъчните проверки от НАП. През изминалата седмица бяха затворени знакови обекти за курорта като частен плаж и заведение на Клептуза.


ОБСЪЖДАНЕ На 24 август в голямата заседателна зала на община Велинград се проведе обществено обсъждане на актуализацията на Общинския план за развитие 2014-2020 г. Актуализацията се прави заради настъпили съществени промени след отделянето на Община Сърница, при което територията на Община Велинград намалява от 803 на 604 квадратни километра. В присъствието на зам.-кмета Исмаил Моллов и служители на Общинска администрация промените в плана бяха представени от Илия Копралев и Стойчо Дошеков. Нито един жител на Велинград не прояви интерес към общественото обсъждане. Актуализацията ще бъде приета от Общинския съвет на предстоящата през септември сесия.

ОБРАЗОВАНИЕ Министерският съвет разпредели средства за общините в рамките ан няколко образователни национални програми. По програмата за стипендии Община Велинград ще получи 6900 лева. По програмата “Без свободен час” да Велинград са предвидени 5 132 лева, за Ракитово само 65 лева. Най-много средства ще дойдат по програмата за оптимизация на училищната мрежа: 73 853 лева за Община Велинград и 44 093 лева за община Ракитово. По тези две програми Община Сърница не получава допълнителни трансфери.

ГОРИВО Община Сърница обяви обществена поръчка за доставка на горива за периода 2017 - 2019 година. Прогнозната стойност на поръчката е 100 000 лева. Процедурата е договаряне без предварително обявление и ще бъде изпълнена чрез посредничеството на Софийската стокова борса.

СТАРИНА Дневният център за възрастни хора с увреждания организира екскурзия до местността "Старина". За веселото пребиваване спомогнаха хубавото време и прекрасната гледка, както и музикалният талант на пиятелката Марушка Събева и певческата група към Дневния център.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола