Велинград - online - Наша красавица организира „Мис Велинград 2017” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Наша красавица организира „Мис Велинград 2017”
Публикувано 2017-08-01 09:07:48 от Темпо

На 7 август в НЧ "Отец Паисий-1893" ще се проведе кастинг за участие в конкурса „Мис Велинград 2017”. Организатори на събитието са модният мениджър Краси Гешева и Община Велинград.
Всички красиви дами от Велинград на възраст между 16 и 26 години и с височина над 165 см. могат да се включат в надпреварата за короната. На кастинга те трябва да си носят високи обувки и бански костюми.
Ако кандидатките нямат възможност да се явят на кастинга, могат да изпратят актуални снимки и информация в страницата на конкурса.
Победителката ще има изключителната възможност да представя СПА столицата на Балканите на националния конкурс „Мис България 2017”, тъй като “Мис Велинград” вече е част от националната верига.
Главната организаторка на първото официално издание на „Мис Велинград” Краси Гешева през 2011 г. грабна короната в националния конкурс „Мис Мерилин” в конкуренцията на стотици родни хубавици. След това Краси Гешева бе сред финалистките на „Мис България 2012”, който течеше като реалити формат по родна телевизия. Тя спечели титлата „Най-добър модел на България” и правото да представя страната ни на международни конкурси за топ модели. През годините Краси Гешева освен като модел и актриса се доказа и с бизнес нюха си, а през миналата година бъдещата психоложка и абсолвентка в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” основа и собствена академия за млади дами.
„Инициативата, която поемам в качеството си на моден мениджър, е да дам възможност за изява и развитие на младите ми съгражданки. Велинград е прекрасно място, пълно с изключително красиви и умни момичета. А такъв конкурс за красота там отдавна не е провеждан. Затова реших да инвестирам от времето и енергията си, за да създам събитие, което да направи щастливи всички. Искам хубавата културна традиция - да се избира лице на града ни, да се възобнови. Шансът, който ще се даде на победителката от „Мис Велинград” да участва във финала на най-престижния конкурс за красота у нас – „Мис България”, е уникален. Много съм признателна на община Велинград, че ме подкрепи, за да стане този конкурс за красота реалност още това лято. А фактът, че събитието на 26 август ще бъде уважено от собственици и представители на най-големите модни агенции у нас, правят конкурса „Мис Велинград 2017” един огромен трамплин за момичетата, които ще участват в него”, коментира Краси Гешева.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай