Велинград - online - Стартира проект „Бъди активен“ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Стартира проект „Бъди активен“
Публикувано 2017-08-01 09:05:30 от Темпо

Сдружение с нестопанска цел „Юнити“ започна изпълнението на проект „БЪДИ АКТИВЕН“, който е ффинансиран от Министерството на младежта и спорта по Националната програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10 А от Закона за хазарта.

Основната цел на проекта е активизиране на младите хора във Велинград чрез реализиране на спортни, културни и образователни кампании и инициативи и предоставяне на информационни материали за видовете психоактивни вещества и различни по вид зависимости и/или агресии, и вредата, последиците, превенцията им. Целта на тези кампании е не само да се повиши информираността, но и да се моделира здравословно поведение, ограничаване на риска от употреба и злоупотреба с наркотици в града.
С този проект Община Велинград ще придобие членство в ECAD - международна организация, обединяваща градове на страни членки на ЕС и не само, без наркотици и предоставяща опит и познания за работата за свободна от наркотични вещества среда, както и злоупотребата с наркотици на местно, национално и международно ниво.
Стартът на проекта бе даден на 25 юли на Централния минерален плаж “Йосиф Шнитер” с раздаване на информационни материали. Сдружението осигури наградите за плувците от ПК “Чепинец” и ПК “Белмекен”, който взеха участие в демонстрационното плуване по случай 80 години от създаването на Плажа в Лъджене.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола