Велинград - online - През август започва ремонтът на центъра 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

През август започва ремонтът на центъра
Публикувано 2017-07-25 09:54:28 от Темпо

Мащабният ремонт на центъра във Велинград ще започне през август. Това обяви на пресконференция на 20 юли кметът Костадин Коев, който подчерта, че за него е важно ремонтните дейности да стартират навреме и да бъдат извършени максимално качествено.

Както читателите на “Темпо” вече знаят, за изпълнител на обществената поръчка след конкурс бе избрана познатата фирма “ИСА-2000”, предложила оферта от 4 573 249 лева. През последните години фирмата е била изпълнител на проектите за ремонт на дефилето Велинград - Варвара, булевард “Съединение”, улиците “Ал. Стамболийски” и “Юндола.
В проведената от общината процедура участваха общо 12 фирми, но изненадващо нито една от загубилите не оспори обществената поръчка пред Комисията за защита на конкуренцията. Това дава зелена светлина за реализация на проекта, който предвижда ремонт на централната градска част от Старата община до площад “Николай Гяуров” и улицата към ДГС “Алабак” и ремонтни дейности в зоната на складовете на Пазара и ремонт на улиците “Георги Кирков”, “Христо Смирненски” и “Милеви скали”. Очаква се ремонтните дейности да започнат първо в центъра на Велинград, а в района на Пазара е нужна подготовка, така че стартът ще бъде по-късно.
През настоящата седмица предстои среща на кмета К. Коев с представители на софийската фирма “ИСА-2000”. На тази среща ще бъде уточнен план и график за ремонтите, които ще бъдат представени на пресконференция заедно с целия проект. Вестник “Темпо” ще информира подробно за сроковете и работния график, тъй като предстоящите ремонти ще създадат трудности не само за работещите в центъра, а за широк кръг велинградчани и гости на курорта.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води